– Jeg kaster ikke inn håndkledet

Christian Benteke understreker at han skrev under en langtidskontrakt med Liverpool i fjor, og sier han ikke har noen planer om å forlate Anfield-klubben.

Bentekes første sesong i Liverpool har ikke vært noen dans på roser, og bare 19 av hans 42 kamper for klubben har vært fra start. Likevel har han klart å score et tosifret antall mål.

West Ham påstås å forberede et bud på 25 millioner pund for spilleren som kostet Liverpool 32,5 millioner pund da han ble kjøpt fra Aston Villa foran denne sesongen. Belgieren har imidlertid ingen planer om å sette kursen mot London.

LES OGSÅ: Som ventet tre røde i EM-troppen til Belgia

– Jeg skrev ikke under for ett år. Jeg ønsker å bli her neste år, sier Benteke til Liverpool Echo.

– Jeg mener jeg har de kvalitetene som kreves, og manageren kjenner til mine styrker og mine svakheter. Jeg er ikke i tvil om at Klopp kan gjøre meg til en bedre spiller, legger belgieren til.


 
– Jeg er fullt klar over at jeg har hatt en vanskelig sesong, men jeg kommer til å kjempe til siste slutt. Alt kan forandre seg, så jeg fokuserer bare på å stå på videre for laget og meg selv.

Starter neppe finalen

Echo tror at Benteke kommer til å starte dagens kamp mot West Bromwich, men at han så må nøye seg med en plass på innbytterbenken i Europaliga-finalen mot Sevilla på onsdag.

– Alle ønsker selvsagt å hjelpe laget til å vinne på onsdag, men vi har fortsatt en ligakamp som skal spilles før det. Vi vil ikke fokusere på finalen før etter den.

LES OGSÅ: Should he stay, or should he go?

– Europaliga-finalen er selvsagt en enormt viktig kamp for oss, for dersom vi vinner den vil vi få direkte adgang til Champions League. Klubben ønsker å være med der neste sesong, så vi må bare gjøre vårt beste.

– Jeg vil gjøre mitt beste når manageren behøver meg. Vi får se hva som skjer, og hva som vil være annerledes i neste uke.

LES OGSÅ: – Sesongen har ikke vært helt slik jeg forventet