– Jeg kom hit for å spille kamper som dette

Nathaniel Clyne gleder seg veldig til de to Europa League-kampene mot Manchester United.

Høyrebacken fikk velfortjent hvile da Liverpool spilte mot Crystal Palace i helgen, og Jon Flanagan tok hans plass på høyrebacken. Men på torsdag vil Clyne være tilbake i startoppstillingen til Jürgen Klopp.

Dette er første gangen at de to mest suksessrike klubbene i engelsk fotball gjennom tidene møtes i en europeisk turnering.

– Kamper som dette var grunnen til at jeg skrev under for en slik stor klubb. Jeg ser virkelig frem til disse kveldene, sier Clyne til Liverpoolfc.com.

– Jeg gleder meg veldig, og forhåpentligvis klarer vi å gjøre den jobben vi skal. Det hadde vært fint for fansen om vi hadde klart å slå våre rivaler i en europeisk klubbturnering. Det er målet vårt. Forhåpentligvis klarer vi det, sier den tidligere Southampton-backen.

Tapte begge ligakampene

Manchester United vant begge ligakampene mot Liverpool denne sesongen, så Liverpool-spillerne ivrer etter å revansjere de to nederlagene.

– Alle er spente. Alle elsker å spille i europacupene, så det blir spennende mot våre rivaler United. Det er på tide med en seier mot dem etter Premier League-tapene. Det var kamper vi burde ha fått mer ut av. Nå har vi muligheten til å rette på inntrykket, og gå videre i Europa League.

– Vi har lært at vi må kjempe til siste slutt. Vi vet vi er kapable til å skape sjanser, og dersom vi er solide i forsvar kan vi stoppe angrepene deres.

– Forhåpentligvis kan vi gjøre mål, og ta med oss et godt resultat til returkampen, slik at vi går videre til neste runde.

LES OGSÅ: – Anfield vil rocke på torsdag

Liverpools nummer to er opptatt av å utnytte hjemmebanefordelen i den første kampen.

– Vi må angripe dem, spesielt i den første kampen når vi er på hjemmebane. Vi må forsøke å gjøre noen mål, samtidig som vi holder buret rent. Det er det viktigste. Vi ønsker ikke at de skal få med seg bortemål. Så det er slagplanen vår.