– Kamp klokka 12. Hvem tok den beslutningen?

Jürgen Klopp er lite fornøyd med at Liverpool skal spille fotball «mens alle andre spiser lunsj».

Klopp har ofte ytret sin misnøye med det harde kampprogrammet i England, og han benyttet muligheten på dagens pressekonferanse til å klage over at kampen mot Swansea spilles allerede klokka 12 (klokka 13 norsk tid) på søndag.

– På søndag har alle engelske mennesker lunsj, mens vi spiller fotball. Dette er min første erfaring med en kamp med avspark klokka 12. Hvem tok denne beslutningen?  Men vi kan ikke endre det åpenbart, så vi får vel sppille da, sa Klopp på pressekonferansen.  

– For noen år siden spilte vi i Athen med Dortmund i Champions League. De avlyste sin kamp i ligaen fordi de ville vinne over Dortmund. 

LES OGSÅ: Derfor ble Benteke satt inn i stedet for Sturridge

– Jeg er vanligvis sulten klokka 12

– Jeg ønsker ikke å skape overskrifter om avsparktid. Men ingen i dette rommet kan mene at vi burde starte klokka 12?. Vi kunne startet klokka 14 eller 16. Vi må ta flyet til Cardiff og så kjøre til Swansea. Men om noen vil gjøre veien vår litt vanskeligere, så ikke noe problem. Vi er klare, sa Klopp. 

– Kanskje er det min feil. Jeg har ikke peiling på om jeg kunne påvriket det eller ikke. Det er ingen unnskyldning, jeg ville bare si at det er morsomt. Men det er egentlig ikke morsomt. Om det finnes en mulighet for meg til å kjempe for noe som dette kan dere være sikre på at jeg gjør det. Men nå er det for seint. 

– Rundt klokka 12 er jeg vanligvis sulten, så forhåpentligvis er spillerne det også. Sultne på suksess, sa Klopp og lo.

LES OGSÅ: Her kan du lese alt Jürgen Klopp sa på dagens pressekonferanse