– Liverpool har lagt inn bud

Liverpool skal ifølge Napolis president ha lagt inn et bud på Piotr Zielinski, men italienerne gir seg ikke uten kamp.

Liverpool skal ha lagt inn et bud på Udineses Piotr Zielinski, det ifølge Napolis president Aurelio De Laurentiis, som også er ute etter midtbanespilleren.

– Liverpool har lagt inn et bud på ham, og Zielinski ønsker å dra til dem, men vi prøver å overbevise spilleren om å komme til oss, fordi vi har en avtale med Udinese, sier De Laurentiis ifølge The Guardian

Ifølge avisen skal budet til Liverpool ligge på 9,5 millioner pund, og Jürgen Klopp skal personlig også ha snakket med 22-åringen på telefonen for å betrygge han om hva slags rolle han har i tyskerens planer.

På TV søndag kveld

Udinese skal imidlertid ha krevd 12 millioner pund for spilleren, som har vært på lån i Empoli de siste to sesongene. Napoli har inne et bud på 8,7 millioner pund pluss tilleggssummer.

Velinformerte Paul Joyce i Express har tidligere skrevet at den polske landslagsspilleren er blant objektene Klopp er ute etter i sommer. Spilleren selv har gjort lite for å avfeie spekulasjonene.

Det er mye sannhet i ryktene om Liverpool, sa Zielinski selv til den polske avisen Sportowe Fakty tidligere. 

Hvis du vil sjekke ut spilleren, får du kanskje muligheten til det når Polen møter Nord-Irland i EM klokka 18 søndag kveld. 

LES OGSÅ: Gode karakterer for flere Liverpool-spillere