– Min beste sesong så langt

Emre Can føler at han har etablert seg på Liverpool-laget denne sesongen.

– Jeg mener dette er min beste sesong i karrieren så langt. Jeg har spilt mange kamper, og jeg spiller i den posisjonen jeg ønsker å spille i, sier Can til Liverpoolfc.com.

– Jeg ønsker selvsagt å hjelpe laget, og derfor kan jeg spille i andre posisjoner også. Men det er i den posisjonen jeg spiller nå at jeg føler meg hjemme og er veldig komfortabel. Dette er min posisjon.



– Takket være Jürgen Klopp har jeg tatt et nytt steg, og jeg ønsker alltid å gjøre mitt beste. Jeg ønsker å bli enda bedre, og jeg ønsker å hjelpe laget.

LES OGSÅ: – Hvordan jeg kom tilbake

– Neste sesong skal jeg stå på videre, men det gjenstår fortsatt tre kamper denne sesongen, og dette er veldig, veldig viktige kamper, som vi ønsker å vinne.

Variabel sesong for laget

Når det gjelder laget som helhet, føler Can at sesongen har vært mer variabel.

– Vi har hatt opp- og nedturer, men de siste månedene har vi spilt mye bedre fotball, vunnet flere kamper og gjort flere mål. Dersom vi spiller slik vi har gjort de siste månedene, vinner vi forhåpentligvis trofeer neste år.

Liker ikke å bli hvilt

Can ble hvilt mot Watford, men skulle gjerne ha spilt den kampen også.

– For å være ærlig, så ønsker jeg å spille alle kamper. Men noen ganger er det bedre å hvile seg, for vi er bare mennesker, og alle trenger en pust i bakken av og til. Jeg er veldig glad på vegne av de unge spillerne som fikk sjansen mot Watford, at de fikk vist seg frem. De spilte bra, og tok vare på sjansen. Studerer man kampen mot Watford, ser man at vi har en veldig, veldig sterk tropp.

 

💬💬💬 #ynwa #liverpool

Et bilde publisert av Emre Can (@ec2323)