«Underholdende og vanvittig»

Engelske aviser skriver om en pulserende 5-4 kamp på Carrow Road, hvor det sene seiersmålet til Lallana kan få fart på Liverpools sesong.

Britiske journalister mente at fansen som overvar oppgjøret mellom Norwich og Liverpool ville ha behov for medisin for å dempe blodtrykket etter thrilleren med ni scoringer. Det var en kamp med flotte scoringer og hårreisende defensivt spill, og hvor en matchvinner fem minutter på overtid ville ha løftet alle i helrødt.

«Kun angrep som gjaldt»

«Noen kamper blir husket for ren briljanse, andre for håpløse forsvarsfeil og noen for en kombinasjon av dette. Dette oppgjøret, som til tider var på grensen av det vanvittige, var helt oppe i det øverste sjiktet.»

«Liverpool gikk seirende ut av en kamp som svingte i takt med ni mål, talløse forsvarsfeil og uten tvil tusenvis med stigende hjerterytme.»

«Faktum er at en kan stryke kommentaren om forsvarsspillet, dette var en duell mellom to lag som bestemte at forsvarsspill ikke var noe for dem. Her gjaldt det bare å angripe.»



«Liverpool synes å være på vei mot å bli ydmyket, ikke minst da Moreno hodeløst felte Naismith og Hoolahan løftet ballen over Mignolet fra straffemerket.»

«Det var enormt underholdende, ikke bare som følge av øyeblikks kvalitet fra Roberto Firmino, men også for Liverpools comeback som ble toppet ved at Lallana scoret bare sekunder etter at Norwich City syntes å ha fått med seg et poeng.»
James Masters
The Times

«Benteke er nå plan B»

«Dette var en dag da Kopites gikk gjennom hele spekteret av følelser ettersom Liverpool fremviste både oppmuntrende styrke og flere av deres pinlige svakheter.»

«Ikke siden mot Leeds for et kvart århundre siden har de røde vunnet en ligakamp med et like vanvittig resultat.»

«Dette var en kamp de skulle ha vunnet lett, da de endelig fikk angrepsspillet til å fungere. Imidlertid, de defensive feilene som har plaget Liverpool gjennom hele sesong ga gjentatte ganger Norwich en hjelpende hånd.»

«Uansett tabber eller svak motstand, å vinne en kamp på en slik dramatisk måte vil ha gitt et virkelig løft.»

«Tvil angående Liverpools tropp er der fortsatt, men det kan ikke være tvil om at Klopp under de tre siste månedene har fått inn en innstilling om at man aldri gir opp.»



 «Avgjørelsen til Klopp om å overse Christian Benteke vil gi brensel til diskusjonsbålet da spissen innkjøpt for £32.5M nå i realiteten er lagets plan B. Firmino viste imidlertid hvorfor Klopp ber ham om å lede angrepet ved å fortsette sin spennende fremgang. Brasilianeren gir Liverpool en bevegelse i angrepet som du ganske enkelt ikke får med Benteke.»
James Pearce
Liverpool Echo

«Kan dette løfte Liverpool?»

«De røde ligger fire poeng dårligere an enn på samme tidspunkt forrige sesong, men kan denne seieren sørge for en periode med mer stabilitet og løfte laget høyere enn nåværende 7.plass?»

«En kan undre seg hvilken mottakelse Liverpools spillere ville ha fått fra Klopp dersom det hadde blitt 4-4, ut fra det kroppsspråket som han viste. Klopp var tydelig rasende over at hans lag hadde latt Bassong utligne.»

«Forandringen i stemningen noen sekunder senere passet imidlertid inn med hva som hadde skjedd tidligere i kampen.»

«Tre poeng bidro til å hviske ut noen av de vanlige feilene som laget til Klopp har gjort, men å neglisjere forsvarsspillet på en slik måte er utvilsomt en stor risk å ta. Klopp vil håpe på noen mindre stressede ettermiddager på trenerbenken fremover.
Luke Reddy
BBC