– Vi er ikke slitne

Jürgen Klopp nekter for at hans spillere er slitne etter det tette kampprogrammet den siste tiden.

Liverpool spiller to viktige cupkamper denne uken. Først reiser de til Stoke i morgen kveld, før kursen settes mot sørkysten og Exeter fredag kveld. Både spillerne og manageren er opptatt av å reise kjerringa etter det forsmedelige 2-0 tapet for West Ham på lørdag.

– Jeg kunne egentlig ikke se at vi hadde noen fysiske problemer mot West Ham. Det var en intens kamp, men fysiske problemer starter med at du føler deg sliten psykisk. Da vil kroppen følge etter. Ingen var slitne mot West Ham. Vi er godt nok trente til å spille i 93 minutter, så det er ikke problemet. Kampen ble en vekker for oss, uttaler Klopp til Liverpool Echo.

– Vi skal sjekke hvem som er i god nok form til å spille

Kanskje får Liverpool-manageren mulighet til å inkludere Daniel Sturridge, James Milner og Jordan Henderson i troppen mot Stoke, mens noen av klubbens unge spillere kan få sjansen i FA.-cupen mot Exeter. Blant annet er Ryan Kent hentet tilbake fra Coventry.

– Om denne uken er mer eller mindre viktig enn forrige uke? Vi skal spille mot Stoke og Exeter nå. Vi må se på hvem som kan spille. Hvem som er i god nok form.

– Det er bare tre dager mellom kampene nå. Det er den første utfordringen. Men jeg tenker fortsatt på West Ham-kampen, og de få ordene jeg sa til mine spillere etter kampen.

– Det var ikke den verste kampen jeg har sett i mitt liv, men problemet var at jeg så hva vi kunne ha klart, likevel fikk vi ikke med oss noe fra kampen.

– Man kan snakke om gode innlegg, West Ham som traff stolpen eller dårlig forsvarsspill fra vår side. Men vi hadde ballen i store deler av kampen, og spilte den. Vi kom oss frem til deres straffefelt, men skjøt ikke eller sentret ikke på de riktige tidspunktene. Vi slo ikke gode nok innlegg, og slike ting. Vi kunne ha vunnet denne kampen, men tapte 2-0. Det er ikke bra.

Tidlige baklengsmål

Liverpool har sluppet inn tidlige mål i en rekke kamper den siste tiden, som mot Watford, Chelsea og Southampton i tillegg til West Ham.

– Etter avspark slo West Ham ballen opp på Andy Carroll, noe du vil forvente. Deretter ble vi satt under press. Vi forsøker oss med pasninger på halv volley, med brystet og i lufta, og du undrer på hva spillerne gjør. Du kan ikke kontrollere baller på denne måten, men slik var det.

LES OGSÅ: – Klopp kan handle for 20 millioner pund