– Vi forstår signalene

Jürgen Klopp sier at eierne ønsker å ha et godt forhold til supporterne, og selv er han ikke bekymret over at misnøye med billettpriser vil være til noe hinder i hans jobb.

Jürgen Klopp sa at han ikke kunne si så mye angående demonstrasjonen på Anfield da over 10.000 fans forlot stadion som protest mot for høye billettpriser. Etter pressekonferansen på Melwood i går uttalte han likevel en god del til de lokale journalistene.

- Dette er noe vi må virkelig tenke på og snakke om, forklarer Klopp til Liverpool Echo. Tyskeren kommer fra Borussia Dortmund hvor supporterne er beryktet for sin støtte til klubben og har ikke minst vært opptatt av at det er viktig at alle trekker i samme retning i Liverpool FC.

- Jeg vet at Ian Ayre allerede har hatt noen samtaler, men vi holder kontakten og det er veldig viktig. Vi er virkelig interessert i å finne en løsning og det er slik det skal være.

- Vi burde snakke med så mange mennesker som mulig om dette, og til slutt kan vi forhåpentligvis finne en løsning som alle er fornøyd med.

- Det er sjeldent at du finner en løsning hvor alle sier «yes!». Du må gjøre kompromisser. Det er slik det er.

- Det bekymrer meg ikke, nei, fortsetter manageren på spørsmål om han tror dette kan sette i fare det båndet mellom spillere, fans og stab som han prøver å skape i Liverpool.

- Det er alltid en årsak til en situasjon slik som på lørdag.

- Det ble gitt et signal på lørdag og jeg tror det er lett å forstå. Det er det som er fint med signaler. 

- Dette er en virkelig stor klubb som har stått overfor vanskelige situasjoner i sin historie. De andre problemene var større enn det problemet vi har for øyeblikket, men supporterne sluttet aldri å elske klubben. Det vil heller ikke skje nå.

- Det er ikke lett for fansen om dagen. Tabellen er ikke hyggelig lesning og du må tenke på andre ting enn fotball. Vår jobb er å gjøre det lettere for dem ved å glede seg over fotballen.

- Det vil vi prøve å gjøre, og jeg vet at eierne virkelig ønsker å ha et godt forhold til supporterne.

- Nå har vi fått et signal som vi forstår, og vi må lete etter en løsning.