- Vi må fullføre jobben på Anfield

Adam Lallana understreker at jobben slett ikke er gjort, selv om den første semifinalen i ligacupen mot Stoke ble vunnet.

– Vi må fullføre jobben på Anfield. Vi har gitt oss selv et godt utgangspunkt, men må opptre profesjonelt også i den andre kampen, sier Lallana til Liverpool Echo etter gårsdagens seier på Britannia Stadium.

– Dette var en viktig seier for oss. Vi snakket om det før kampen, at vi måtte komme bra i gang. Mot West Ham var vi alt for slappe i startfasen. Mot Stoke ønsket vi å vise at vi virkelig ville vinne kampen, fortsetter midtbanespilleren.

– Vi ønsket å vise at det betyr noe for oss at vi er i seminfinalen. Vi ønsket å vise hvor mye det betyr for oss å få denne klubben til Wembley.

– Vi fikk scoringen, og forsvarte oss veldig bra. Vi hadde sjanser til å gjøre resultatet mer komfortabelt. Det var trolig en perfekt kamp, mener Lallana.

– Vi skyldte alle som har noe med klubben å gjøre dette, og spesielt supporterne, etter det som skjedde mot West Ham. Vi er fullt klar over at vi ikke presterte godt nok på lørdag, og vi ønsket å rette på det. Vi skyldte fansen en god kamp.

– Stoke er et vanskelig sted å komme til. Vi har hatt flere dårlige resultater her tidligere, men denne gangen gikk vi i kjelleren og sikret oss en flott seier.

– Men det er vanskelig å nå en finale over to kamper, så dette er ikke over ennå, advarer den tidligere Southampton-spilleren.

Mange viktige kamper

Returkampen spilles på Anfield tirsdag 26.januar. Før den tid skal imidlertid et skadeskutt Liverpool-lag spille en rekke viktige kamper. På fredag reiser de røde til Devon for å møte Exeter i FA-cupens tredje runde. Deretter venter ligakamper mot Arsenal, Manchester United og Norwich.

– Tidvis denne sesongen har vi hatt følelsen av at vi har tatt to steg frem, for så å ta ett tilbake. Vi må bli mer stabile som tropp. Vi må bygge videre på dette. Det var viktig at vi reiste til Stoke og spilte bra. Nå skal vi spille en rekke kamper før den andre semifinalen. Vi må fortsette på denne måten, avslutter Lallana.

LES OGSÅ: – Skyld ikke på Klopps treningsmetoder

 

Great to take a 1 goal lead back to Anfield, looking forward to the next leg ⚽️⚽️#CapitalOneCup

Et bilde publisert av Adam Lallana (@officiallallana)