– Vi må prestere bedre enn dette

James Milner mener at uavgjort ikke er noe dårlig resultat borte mot Augsburg, men er ikke fornøyd med Liverpools spill.

– Vi hadde mange sjanser, men ballen ville ikke gå inn for oss. Vi spilte trolig ikke bare godt nok. 0-0 er ikke et håpløst resultat. Vi tar det med oss hjem, og forhåpentligvis vinner vi returkampen. Viljen var der, det tror jeg folk kunne se. Forhåpentligvis presterer vi bedre neste uke, uttaler Milner til Liverpoolfc.com.

– I den kampen må vi sørge for å få mer fart på ballen, og skape sjanser slik vi gjorde nå. Forhåpentligvis vil en av dem gå inn. Når vi angriper må vi også sørge for at vi er trygge der bak, slik at vi ikke gir dem så mange kontringssjanser, fortsetter midtbanespilleren.

– Europa League er en vanskelig turnering å vinne. Vi har spilt mange kamper for å komme til dette stadiet, og det gjenstår også mange kamper. Men når du er med, ønsker du å vinne turneringen. Dette er en god test for oss, og det hadde vært flott om vi kunne ha gått helt til topps.

– Nå får vi et pusterom, som vi må benytte godt. Vi har to svært viktige kamper i neste uke. En sjanse til å avansere i Europa League og en sjanse til å vinne et trofé, er ikke noe du får ofte, så det er viktig at vi er klare til de to kampene. Forhåpentligvis får vi to positive resultater i neste uke.

LES OGSÅ: Henderson misfornøyd med tempoet