– Vi må spille perfekt

Sevillas hovedtrener Unai Emery og to av spillerne møtte pressen.

Etter at Liverpool var ferdige å trene på St. Jakob-Park, var det i kveld Sevilla sin tur. 

 

– For å slå Liverpool må vi spille perfekt. De er et av de beste 10 lagene i verden. Men når Sevilla er fokuserte, så mislykkes vi ikke, oppsummerte hovedtrener Emery.

 

– Vi er regjerende mestere. Vi har muligheten til å forsvare tittelen, og vil avgjøre om vi vinner eller ikke.

 

– Vi setter høye krav til oss selv. Vi ønsker å vokse, nyte fotballen og forbedre oss. For å skrive historie må du leve i nåtiden, sier 44-åringen, som sammenlignet Liverpools stil med Athletic Bilbao dersom han måtte si et spansk lag de hadde likheter til.

 

Gjensyn med Moreno

 

For Coke blir det et gjensyn med en gammel venn i morgen kveld.

 

– Alberto Moreno er Sevilla-supporter, så i morgen blir en god kamp. Han har gjort det veldig bra for Liverpool. Sevilla er kjent som et lag som vet å forsvare seg. For å stoppe dem må vi jobbe sammen. Liverpool er et bra lag, og er i finalen fordi de har slått gode lag.

 

Dette blir andre gang Sevilla spille på St. Jakob-Park denne sesongen. Tidligere i turneringen ble det 0-0 mot Basel på denne banen.

 

– Det er sant at vi kjenner til banen og at det er kjent hjelper, men vi spiller mot et helt annet lag i morgen.

 

 

En annen som uttalte seg var Yevhen Konoplyanka. Emery var hemmelighetsfull om ukraineren skulle starte kampen. Mange vil huske at han nesten ble klar for Liverpool i januar 2014, men en vanskelig Dnipro-president gjorde at det hele gikk i vasken.

 

– Vi har sett video av Liverpool-spillere to timer hver dag for å se hvordan hver og en er.