– Vi manglet erfaring og klarte ikke holde oss rolige

Daniel Sturridge følte laget ble lamslått av den tidligere utligningen i andre omgang, om mener mye handlet om manglende erfaring i laget.

Daniel Sturridge scoret kampens første mål på St. Jakob-Park i Basel med et utsøkt skudd med utsiden av venstrefoten. Da Liverpool gikk til pause med ledelse, så det ut til at de røde var på vei mot nok en europacuptriumf, men etter pause forandret alt seg.

– Som lag var vi uheldige i kveld. I den første omgangen ga vi alt og jobbet hardt, men i den andre omgangen ble vi litt lamslått av det tidligere målet, tror jeg. Etter det manglet vi nok erfaring, og at vi ikke var gode nok til å holde oss rolige, sa Daniel Sturridge til BT Sport etter finaletapet mot Sevilla.

– Vi hadde litt uflaks i kveld. Det er ikke slik at vi ikke jobbet sokkene av oss, men vi spilte antakeligvis ikke på det nivået vi vet vi kan. Dette er den type kamper der man lærer av sine feil. Når man kommer til en finale må alle heve seg ett hakk.

LES OGSÅ: Kolo var bestemann

Takker fansen for «hjemmestemning»

Sturridge var godt fornøyd med sitt eget mål etter 35 minutter.  

– Det var bra å score, og jeg er takknemlig overfor Gud at jeg fikk lov til det og at jeg har fått lov å avslutte sesongen på en bra måte for meg selv personlig. Men det er viktigere at laget vinner og at laget kan løfte trofeer. Nå har vi tapt to finaler, og vi må bare ta det slaget og gå framover.

– Både jeg, spillerne og manageren vil takke fansen for at de skapte en stemning som føltes som en hjemmekamp i dag.   

LES OGSÅ: – Jeg er sikker på at vi kommer til flere finaler