– Vi vet hva vi må prioritere

Kolo Toure slår fast at et bortemål står på ønskelisten mot Augsburg i kveld, samtidig som Liverpool-spillerne tar mål av seg til å unngå baklengsmål.

– Det er viktig at vi fremstår som taktisk gode over disse to kampene mot Augsburg, slår Toure fast til Liverpoolfc.com.

– Denne første kampen er veldig viktig. Den kan være avgjørende. Klarer vi å score på bortebane, og samtidig holde buret rent, kan det få stor betydning, fortsetter ivorianeren.

– Vi må fremstå bedre defensivt enn vi har gjort tidligere. Vi må spille tøft, være godt organiserte og spille som et lag. Vi må være smarte, og jobbe så hardt vi kan for å få med oss et godt resultat til returkampen. Den blir som en finale, spår Toure.

Drømmer om å vinne ligacupen

Afrikaneren har sjansen til å løfte ligacupen for første gang i sin karriere, når Liverpool møter Manchester City neste søndag.


 

What a day! #LFC win 6-0!

Et bilde publisert av Liverpool Football Club (@liverpoolfc)

– Det hadde vært flott å vinne den finalen. Jeg har spilt i en Champions League-finale som jeg var med på å tape, og det er noe jeg tenker på hver dag. Jeg er en vinner, og jeg ønsker å vinne alt jeg deltar i. Jeg takker Gud for at vi har fått denne sjansen. Jeg har et sterkt ønske om å vinne mitt første trofé med denne klubben, for det er en slik flott klubb.

– Det ville ha vært veldig spesielt å vinne et trofé her. Jeg ønsker å oppleve det.

En uvant stemning

Toure har heller ikke noe i mot en finaleopptreden i Europa League i mai.

– Vi vet hvor bra Liverpool har gjort det i Europa tidligere, så det hadde betydd mye for oss. Alle kamper blir veldig viktige nå fremover. Når du spiller for Liverpool, forventes det av deg at du vinner trofeer. Det må vi vise ute på banen, og det er hva vi forsøker å gjøre.

– En bortekamp i Tyskland er vanskelig. Det blir en uvant stemning, en uvant kamp. Taktisk blir det også litt uvant. Vi må være klare for det som venter oss.

– Vi har stor respekt for Augsburg. Vi så deres kamp mot Bayern München, og så at de var godt organiserte. De har noen veldig gode spillere i angrepsrekka. De har et ungt, hardtkjempende mannskap, som jobber godt sammen som lag. Dette blir definitivt en vanskelig kamp.

LES OGSÅ: Sjelden målrike kamper i 1/16-delsfinalene