Beholder Sinclair om ikke prisen økes kraftig

Watford viser stor interesse for Jerome Sinclair, men Liverpool ønsker å holde på spissen til sommeren.

«Liverpool ønsker å beholde Jerome Sinclair til sommeren om ikke Watford forbedrer budet betraktelig», skriver James Pearce i Liverpool Echo, om det som til nå har vært det eneste området der det har vært spekulasjoner rundt Liverpool på Deadline day.

19-åringens kontrakt går ut til sommeren, og han ønsker å forlate Anfield for å få mer spilletid. Liverpool avslo Watfords første bud på 1,5 milloner pund tidligere i måneden.

Det ble tidligere mandag hevdet fra The Times at de hadde økt budet til 3 millioner pund, men Pearce mener dette ikke stemmer. Han hevder det heller ikke er den prisen Liverpool ønsker.

Rett på kompensasjon

Siden Sinclair bare er 19 år har ikke Liverpool noe hastverk med å selge ham, selv om kontrakten går ut til sommeren. De vil uansett ha rett på kompensasjon om han drar på free transfer.

Sinclair scoret sitt første mål for Liverpools førstelag mot Exeter i FA-cupen i forrige måned. 

Jürgen Klopp har tidligere sagt dette om Sinclairs situasjon: 

– Hva vi kan gjøre er å skape en situasjon hvor unge spillere vet at det ikke er viktig å få sitt livs høyeste lønn i sitt første arbeidsår. Det er mer viktig å få en skikkelig utdannelse, og det er hva vi prøver å gi dem. 

– Jeg liker Jerome, han er et virkelig talent, og hvis han ønsker å være her er det ikke noe problem. Absolutt intet problem, men vi kan ikke presse ham til å være her. Les mer fra Klopp her.