Bony og Navas tilbake for Manchester City

Manuel Pellegrini har positive skadenyheter foran ligacupfinalen mot Liverpool om to dager.

På sin pressekonferanse sier Manchester City-manager Pellegrini at både Wilfried Bony og Jesús Navas er tilbake i trening og tilgjengelige for laget på Wembley søndag ettermiddag.

Det samme er midtstopper Eliaquim Mangala, som var en del av troppen som reiste til Ukraina for Champions League-møtet med Dynamo Kiev i midtuka.

Les også: Kommentar: Disse tror vi starter på Wembley

– Wilfried Bony, Mangala og Navas trener med resten av laget nå, så de tre er tilgjengelige til kampen, sier Pellegrini, som er inne i sitt siste halvår som manager for Etihad-klubben.

Kompany og Sterling forventes klare

I tillegg trente ikke verken Vincent Kompany, Raheem Sterling eller Bacary Sagna som normalt fredag, men den sentrale trioen har fått det grønne lyset til å møte Liverpool.

Saken fortsetter under.

– De restituerer seg fra den siste kampen de spilte. Av forskjellige grunner er restitusjonen til spillerne som var med i hele kampen ikke lik for alle. De har forskjellige måter å restituere på, men jeg håper de tre er klare på søndag, sier Pellegrini.

Fra før er Kevin De Bruyne ute med en kneskade, mens Fabian Delph sliter med leggen og går glipp av finalen. Samir Nasri er skadet i hamstringen.

Liverpool har for øvrig Adam Lallana, Joe Allen, Dejan Lovren og Martin Skrtel tilbake i trening, og Jürgen Klopp sa til pressen på Melwood at han hadde hele 30 spillere tilgjengelig på fredagens økt.

Se bilder fra treningen her!

Dermed er det ungguttene Kevin Stewart, Jordan Rossiter, Joe Gomez og Danny Ings som fortsatt er ute for de røde.