Dejan Lovren får kjeft av landslagssjefen

Ante Cacic rasende fordi midtstopperen avbrøt oppvarmingen.

Dejan Lovren synes å være ute i kulden hos det kroatiske landslaget etter at han var ubenyttet reserve i 1-1 kampen mot Ungarn i Budapest på lørdag.

Lovren og flere andre spillere ble satt i oppvarming av landslagssjef Ante Cacic, men Liverpool-stopperen beskyldes nå for å ha avbrutt oppvarmingen mot landslagssjefens vilje.

– Han nektet ikke å spille, for han ble aldri spurt om å komme utpå. Tror dere det er opp til Lovren eller noen annen spiller å bestemme hvor lenge han skal varme opp? Eller er det treneren som bestemmer det? Jeg ba ikke ham spesifikt om å varme opp. Jeg sa at alle spillerne på benken skulle varme opp, for det var kaldt i Budapest, siteres Cacic av Sportske Novosti.

– Jeg tolererer ikke slik oppførsel, for ingen er viktigere enn laget. Lovren tok et steg i feil retning, bort fra troppen. Vi snakket ikke sammen etter kampen. Vi får se hva som skjer, men jeg kommer ikke til å tolerere slik oppførsel og det var ikke noe smart trekk fra hans side, raser Cacic, som gjorde bare ett bytte i kampen, Darijo Srna inn for Mateo Kovacic.

LES OGSÅ: Lovren: – Jeg nådde bunnen i fjor