Dette sa Klopp under dagens pressekonferanse

Jürgen Klopp holdt i dag sin pressekonferanse foran FA-cupkampen mot Exeter. Der kom han blant annet med siste nytt om skadesituasjonen.

Om skadesituasjonen:

– Dejan Lovren vil trolig være tilbake etter Manchester United-kampen. Philippe Coutnhos skade er noe alvorligere enn Dejan Lovens skade, så han vil være tilbake en til to uker senere. Det er muskelskader, så du vet ikke eksakt. Av og til tar det kortere tid, av og til lengre.

– Kolo Toure er uaktuell til Exeter-kampen. Kolo fikk krampe mot slutten av kampen mot Stoke. Intet stort problem. Men etter bare tre dager er det ikke mulig å spille neste kamp.

Om alle hamstringskadene, og Sam Allardyce som mener dette skyldes det harde presset som tyskeren legger opp til:

– Jeg er glad for at en erfaren manager som Sam har tid til å tenke på Liverpools problemer. Jeg kjente til Premier League før jeg kom hit. Vi forsøker å reagere på de skadene vi har fått. Men jeg kjente til intensiteten i fotballen her.

Om spillerkjøp:

– Det er vanskelig å finne kvalitetsspillere i januar. Vi må forsøke å finne den perfekte løsningen for oss. Vi har øynene åpne, og følger med på markedet.

Om Exeter-kampen:

– Ja, det blir mange forandringer på laget. Vi må ta situasjonen slik den er. Vi må ta avgjørelser nå hvilket lag vi skal stille med. Det eneste jeg kan si er at det blir forandringer. Akkurat nå vet jeg ikke hvem som blir tilgjengelige for oss. Vi får se hvem som spiller i morgen.

Om det er vanskelig å innføre ideene sine i Liverpool:

– Nei. Jeg har ikke skapt en spillestil. Jeg er ikke noe geni. Vi forsøker å finne en måte å oppnå suksess på. Vi trenger litt flaks når det gjelder skader, men det har vi ikke hatt. Men for to uker siden ante vi ikke at vi ville få problemer med stoppersituasjonen. Vår første kamp mot Tottenham var mer intens enn de andre. Det handler om å presse på riktig tid, og tenke kjappere. Kampene er våre eneste harde økter i løpet av uken.

Om kampene mot Arsenal og Manchester United:

– Nå konsentrerer vi oss om Exeter, og så har vi noen dager før neste kamp. Det blir jo nesten en ferie! Arsenal og Manchester United er selvsagt store kamper. Jeg har møtt Manchester United et par ganger tidligere, så det er ikke så spennende. Vi må ikke glemme hva vi så i Stoke, en strålende kamp av laget mitt, og spesielt første omgang. Det er slik fotball jeg liker.

Om FA-cupen:

– Cupen er en veldig stor turnering i Tyskland også. FA-cupen er en stor og viktig turnering, som jeg har stor respekt for. Dersom cupen er viktig for spillerne, så må de vise det. For å nå finalen må vi vinne alle kampene. I morgen må vi finne en løsning for situasjonen vi har nå.

Om sjokkresultater i FA-cupen:

– Folk liker å se sensasjoner i de første rundene. Det må vi leve med i fotball. Det laget vi stiller med i morgen vil virkelig ønske å vinne kampen. Men det laget vi stiller med vil ikke ha spilt mye sammen, det er sikkert. Det er selvsagt en fordel for Exeter. Vi har noen spillere som trenger tid til å komme til hektene til Arsenal-kampen.

Om å hente tilbake spillere fra lån:

– Slik situasjonen er må det være det første vi gjør at vi henter tilbake våre egne spillere, som Kent, Ojo og Ilori. Dette er en stor sjanse for dem til å vise seg frem. De er fortsatt unge, så de har tiden foran seg. Vi vil jobbe med dem, og så får vi se hva som skjer.