Dette sa Klopp under pressekonferansen i dag

Les hva Jürgen Klopp hadde å si til pressen foran den første semifinalen mot Stoke.

Om Liverpool er ute etter ny keeper:

– Nei, Ter Segen og Timo Horn er ikke transfermål. Gode keepere, men nei. Simon Mignolet er en veldig, veldig god keeper. Han er nummer to i Belgia. Et godt fotballand. Vi har løsninger i vår egen tropp.

Om Marko Grujic:

– Ingenting er signert ennå, så vidt jeg vet. Dere får vente til neste pressekonferanse. Den er bare noen få timer unna.

Om Stoke:

– Mark Hughes gjør en veldig god jobb der. En stor forskjell på Stoke og hvordan de spiller nå, sammenlignet med for bare noen år siden. Vi kjenner til kvalitetene til Stoke. Det er kanskje det laget jeg vet mest om, fordi jeg kjenner til mange av spillerne deres, som har spilt i Tyskland. Stoke har en klar plan. Shaqiri er en nøkkelspiller.

Om endringer på laget mot Stoke:

– Vi har bare 6-8 spillere å bytte i. Vi ønsker å vinne denne semifinalen. Vi tar ut laget etter det. Vi må vente og se hvordan det går med rehabiliteringen. Vi har en lett økt i dag, og skal snakke med legen og fysioterpeutene, og ta avgjørelsene sammen.

Om Mario Balotelli:

– Det er ikke noe jeg tenker på nå, men jeg vil trolig ha en prat med agenten hans etter sesongen.

Om Jordan Henderson:

– Vi vet ikke helt hvordan situasjonen til Hendo er. Det som skjedde med Hendo er bra, men smertefullt. Han kan ikke spille og trene ennå. Blodet må trekke seg tilbake fra hælen hans.

Om problemer med å forsvare innlegg inn i feltet:

– Vi var passive, og det er ikke godt, verken i fotball eller livet. Vi var ikke aggressive nok. Det var grunnen til at jeg ikke var spesielt fornøyd etter kampen mot West Ham. Men først og fremst må man forhindre at motstanderen får legge innlegg.

Om Sturridge:

– Daniel har hatt noen småproblemer denne uken, og har måttet stå over noen økter. Han har en liten "preseason" nå. Han har ikke fått en rekke med treningsøkter ennå. Jeg vil ta han ut når han er klar. Han er ikke tilgjengelig.