Enda en kamp i et tettpakket program

Dette skriver britiske medier etter at et ungt og uerfarent Liverpool-lag spilte 2-2 mot Exeter i Devon.

«Smiths utligning sørget for at barnehage-Klopp slapp å bli ydmyket. Barnehage-Klopp hadde 12 spillere ute med skader, og stilte med et lag med en gjennomsnittsalder på 22 år. Han gamblet på at laget hans kunne gå videre. I stedet fikk han en omkamp som må passes inn i en allerede tettpakket terminliste. Til en viss grad ble en ydmykelse lagt til alle skadene, men det kunne ha vært mye verre.»
Jason Burt, Telegraph

«Dette var et av de yngste lagene i Liverpools historie, men det var de erfarne spillerne som slet mest på St James Park. Ironien i dette vil ikke ha gått Jürgen Klopp hus forbi. Etter å ha respondert på Liverpools tettpakkede terminliste ved å stille med et av de yngste og mest uerfarne lagene i klubbens historie, var belønningen etter en intens kveld i Devon en ekstra kamp å finne plass til. Nå er det bare å glemme den hele uken på treningsfeltet senere i måneden. Exeter City kommer til Anfield for å spille omkamp i FA-cupens 3.runde. Sannheten er at tyskeren bør takke sine lykkestjerner for at de røde såvidt klarte å unngå at de ble slått ut på ydmykende vis av et League Two-lag.»
James Pearce, Liverpool Echo

«Den enorme risikoen som Jürgen Klopp tok med laguttaket sitt betalte seg delvis, men i lange perioder var det en nervøs kveld, og det så lenge ut til at Liverpool ikke ville være i hatten når fjerde runde av FA-cupen skal trekkes. Omkampen vil gi Liverpool en ny kamp i et tettpakket program, men det kunne ha vært så mye verre for Premier League-laget. De unge spillerne vil ha satt pris på kampen de fikk for førstelaget, men det var lite som tydet på at de vil få særlig mange flere kamper, da Exeter trolig fortjente seieren.»
Steven Kelly, ESPN

«Fryktløse Exeter lærte Liverpools unge spillere en lekse. Exeter gjorde ære på FA-cupen i går kveld, og deres fryktløse spill vil utvilsomt inspirere andre nederlagsdømte lag i denne tredje runden. De spilte med sult og eventyrlyst, og gjorde narr av det faktum at det er 76 ligaplasser mellom dem selv og Liverpool på et St James Park som sang seg hese.»
Henry Winter, The Times

«De uerfarne Liverpool-spillerne ble nesten slått ut av sin League Two-motstander, men Jürgen Klopp vil stå last og brast ved sine unge spillere. Klopp tok det fulle og hele ansvaret for at Liverpool nær ble ydmyket.»
Dave Kidd, Mirror