Fansen raser mot Lawrenson

Den tidligere Liverpool-stopperen hevder han ikke visste at han poserte med The S**.

Tidligere Liverpool-forsvarer Mark Lawrenson tråkket i salaten under innspilling av «Football Focus», og lot seg avbilde med en utgave av tabloidavisen «The S**» som illustrasjon til et innslag om Manchester United.

Dette er samme avis som spredte løgner om Liverpool-fansen i forbindelse med Hillsborough-tragedien, og en avis som derfor er boikottet på Merseyside og av Liverpool-fans over hele verden.

– Jeg var ikke klar over at avisen jeg fikk var The S**. De ønsket å vise en bakside relatert til Jose Mourinho, og jeg ble gitt avisen samtidig som jeg ble stilt et spørsmål av Dan Walker, forteller Lawrenson til Liverpool Echo.– Hadde jeg visst at det var The S**, ville jeg aldri ha gjort det. Jeg holdt frem avisen for å vise overskriften, og da jeg skjønte hva som hadde skjedd var det for sent.

– Jeg ville aldri ha vist frem avisen om jeg hadde visst det var The S''. Det var bare jeg og Jermaine Jenas der, og de ga meg avisen for å vise meg overskriften på baksiden og på forsiden. Jeg var ikke klar over at det var The S** før det var for sent. Hadde jeg visst det, ville jeg aldri ha rørt den, gjentar Lawrenson.

Den tidligere midtstopperens tabbe har fått mange Liverpool-supportere til å rase mot ham på sosiale medier.

Her er noen av reaksjonene: