Forbannet Beale

– Dette er det svakeste jeg har sett av et Liverpool U21-lag på lang, lang tid!

U21-manager Michael Beale var både skuffet og forbannet etter at hans mannskap tapte 2-0 for et ungt Sunderland-lag i dag. Beale stilte med det som på papiret var hans sterkeste lag hele denne sesongen. Startoppstillingen inkluderte spillere som Divock Origi, Joao Carlos Teixeira, Sheyi Ojo, Ryan Kent og Danny Ward.

– Vi fikk nøyaktig det vi fortjente. Det er flere ting i dagens kamp jeg ikke er villig til å akseptere fra mine spillere, sa en usedvanlig krass Beale til LFCTV etter matchen.

– Vi tok ikke en eneste av de tingene vi hadde jobbet med i løpet av uken inn i kampen. Dette er trolig den svakeste prestasjonen jeg har sett av et Liverpool U21-lag på lang, lang tid, la en svært skuffet Beale til.

– Dette må være en vekker for disse spillerne. De fleste av dem har spilt på et høyere nivå enn dette nå, så de fortjener kritikk for denne prestasjonen. Vi var ikke i nærheten av det nivået vi er kapable til å spille på.

Keeper Danny Ward innrømmet også etter kampen at dette var en prestasjon langt under pari.

– Vi var rett og slett ikke god nok, spesielt i annen omgang, sa han.

– Fra et personlig ståsted var det fint å komme ut på banen igjen. Det kan ikke gå for lenge mellom hver kamp for en keeper, for du må holde deg på tå hev.

Høyreback Connor Randall prøvde heller ikke å bortforklare 2-0 tapet.

– Vi tapte alle dueller i dag. Vi var ikke gode nok, og det var veldig skuffende.