Fordel Liverpool, men skadene hoper seg opp

Dette skriver britiske aviser etter Liverpools seier i ligacupens første semifinale.

«Skadeforfulgte Liverpool overlever. Det mye kritiserte laget gir svar på tiltale på spørsmålet om «de kan levere varene en våt tirsdagkveld i Stoke». Snakk om å triumfere tross problemer. Liverpool ser nå Wembley i det fjerne, etter en spennende kveld på Britannia Stadium. Om Jürgen Klopp var sint etter den svake kampen på Upton Park på lørdag, så var han tilsvarende stolt over at hans skadeforfulgte mannskap kjempet seg til en seier over Stoke City. Jobben må fortsatt fullføres i den andre i semifinalen i Capital One Cup den 26.januar, men viser laget de samme kvalitetene i den kampen vil det bli et gjensyn med Anfield South.»
James Pearce, Liverpool Echo

«Liverpools skadekrise kan tvinge frem en U-sving på transfermarkedet, for å finne defensive forsterkninger. Jürgen Klopp vurderer å begi seg ut på transfermarkdet for å finne defensive forsterkninger, da han ikke har en eneste skadefri midtstopper etter gårsdagens seier over Stoke City i den første semifinalen i Capital One Cup.»
Tony Barrett, The Times

«Det finnes oppløftende seire i ligacupen en kald vinterkveld, og av og til må du telle antall skadefrie spillere etter slike oppløftende ligacupseiere, og det er akkurat hva Jürgen Klopp må gjøre før troppen hans begir seg til Devon for å spille FA-cup på fredag. Klopp fikk den prestasjonen han ville ha håpet på, fra et lag han var tvunget til å velge, og spesielt gjelder det laget som avsluttet kampen. Klopps enorme skadekrise ble bare verre gjennom tapet av Philippe Coutinho og Dejan Lovren takket være hamstringproblemer i første omgang, mens Kolo Toure slet med krampe mot slutten av kampen.»
Sam Wallace, Telegraph

«Hamstringskader! Liverpool-manager Jürgen Klopp avslører at han vil kjøpe en midtstopper i januar, fordi ingen av de han har er skadefrie. Men Liverpool-manageren insisterer på at hans treningsmetoder ikke er skyld i alle hamstringproblemene som laget hans sliter med.»
David Maddock, Mirror

LES OGSÅ: Vikarierte på stopperplassen med bravur