Her møtes vi til finalefest

I Longyearbyen varmer de opp i Tapasbuss (!). John Arne Riise har meldt sin ankomst på Shankly's i Ålesund. Sjekk finalefestene.

Som vanlig samles den store røde familien til fest når det er finale. Vi har fått inn over 30 arrangmenter, og flere kommer. Det ligger an til en fantastisk kveld onsdag.

Det blir mye kontrollert og ukontrollert galskap. Send gjerne dine bilder fra ditt samlingssted, før, under og etter kampen i "feelgood"-gruppa vår på Facebook Vi Som Elsker Liverpool.

På Sentrum Scene i Oslo forventes det godt over 1000 røde i kanskje landsets største arrangment.

Står du ikke på lista? Send inn hva som skjer lokalt i ditt område til: [email protected]

Alta

Liverbirds Alta har leid Alta bowlingsenter til et lukket arrangement på finaledagen. De håper på fullt hus og mange har allerede meldt sin ankomst, i frykt for å ikke få sitteplass! Kampen vises på flere skjermer og lerret, og pga ølsalg er det 18 års aldersgrense på arrangementet - som forøvrig kombineres med årsfest.
Sjekk facebook her.

Andenes

Skal møtes på Cafe Mea, hvor alle er velkommen.

Asker

Liverbirds Asker møtes på Scandic Hotell Asker, Askerveien 61. Storsalen i 3 etg. Dørene åpnes kl. 19.30. Det blir salg av øl, mineralvann, snacks. Utlodning og måltips. Stor stemning og mange plasser.
Sjekk facebook her. 

Bergen

Da er det endelig klart for sesongen største kamp. Europa League-finalen. Kommer Jürgen Klopp & co til Champions League neste sesong? Kom alle sammen til en fest i regi av Liverbirds Bergen på Scruffy Murphy's. Ta med alle røde du kjenner. Det blir høy stemning sammen med likesinnede.
Sjekk mer på Facebook her.  

Bodø

Vi i Liverbirds Bodø ser kampen, som vanlig, på Smith's Sportsbar. Meld deg på i god tid! Møt opp i god tid, helst innen kl 20:00 Her blir det fullt.
Les mer på Facebook.

Drammen

Det blir liv på O'Learys i Drammen. Og helt sikkert på Goggen også.

Eidsvoll

Vi fortsetter suksessen etter semifinalen Liverpool vs Villarreal, hvor LFC tok en flott sammenlagtseier og sikret seg plass i Europa League-finalen med Sevilla som motstander. Kampen blir vist på storskjerm på Minne gårdskafé. Salg av øl og pølser.
Sjekk facebook her.

Egersund

Liverbirds Egersund samles vi på Corner. Live-musikk før og etter kamp.
Sjekk facebook her.

Fosnavåg

Thon Hotell Fosnavåg viser årets Europa League-finale mellom Liverpool og Sevilla. Vi har storskjerm i Redarrommet, og åpner dørene 19.00. Det vil bli plass til ca 90 personer.
Sjekk facebook her. 

Fredrikstad

Liverbirds Fredrikstad samles på O'learys for en fantastisk finalefest. Velkommen til alle røde, YNWA!

https://olearys.no/fredrikstad/

Grimstad

Nasjonaldagen er flyttet fra 17. til 18. mai på Apotekergaarden. Det blir stort arrangement på "bakgården". Det blir storskjerm og ventet opp mot 300 røde!

Halden

Liverbirds Halden møtes på Absolute bar som åpnes kl 18. Forventes fullt hus. For info sjekk hjemmesiden

Hamar

Redheds Hamar møtes på Pizza NiNi på Hamar 18/5-16 til en herlig kamp, senest kl 20.00. YNWA!
Sjekk facebook her. 

Redheads Hamar samlet til kamp tidligere i sesongen - det blir fullt onsdag også.

Hammerfest

Liverbirds Hamarfest åpner dørene på puben Jernteppet allerede kl. 17.00, med film, quiz og hamburgere. Se Facebook-arrangement.

Harstad

Frode Skarsem er blant de mange Liverpool-supporterne som er gira. For å skape best mulig ramme rundt arrangementet vil han, som i 2005 og 2007, samle fansen til fotballfest i Nordic Hall. Overskuddet fra arrangementet går rett til Childrens Burn Care Foundation.
Fra Harstad Tidene.

Haugesund

Liverbirds Haugesund arrangerer samling for sine medlemmer i forbindelse med EL-finalen. Sjekk mer info på hjemmesiden vår.

Gjøvik

Klar for finale? Det vi! Vi starter kvelden med videoer fra tidligere finaler. Dette er også siste dag på The Kop Raufoss til det braker løs igjen. Vår sponsor Gyda (Arne Wangen) spanderer gratis pizza til alle, så husk å skriv dere på ang bestilling. Vi har også 10% rabatt på alt i The Kop Bar denne dagen. Hele moro’a starter kl 1900. 
Sjekk facebook her.

Jessheim

Liverbirds Nes & Odal møtes på Hydranten Sportsbar, Storgata 6 på Jessheim. Vi pynter lokalene med våre bannere.

Kautokeino

Liverpoolsupportere i Kautokeino og omegn møtes på Maras Pub hvor stemninga blir elektrisk. Facebook-arrangementet er lukket, men det er åpent for alle.

Kristiansand

Kristiansand Liverbirds samles til fest på Harveys Sportsbar. Velkommen til alle røde!
Sjekk facebook her. 

Kristiansund

I Kristiansund samles vi i Liverbirds Kristiansund sitt lokale, King Kenny. Adressen er Fosnagata 5, inngangen er på baksiden av bygget :) Lokalet er kun for medlemmer, men de som er medlem i andre Liverbirdsklubber er også velkommen :) Vi åpner lokalet kl 18, så det blir tid til å føle litt på nervene sammen, spille dart og biljard, og mette magen med pizza fra Peppes.
Sjekk facebook her. 

Kvinesdal

Liverpool vs Sevilla vises regi av Liverbirds Kvinesdal på Bryggerhuset – adresse: Elveveien 5.
Sjekk facebook her. 

Kvinnherad

Liverpool-fans i Kvinnherad møtes på Peppes Pizza på Husnes Storsenter som har utvidet åpningstid i anledning finalen. Kampen vises på storskjerm. Kjøkkenet stenger som vanlig kl. 22.00, men det blir selvsagt servering av drikke så lengen kampen pågår.

Kongsberg

Liverbirds Kongsberg har finalefest på Privat Cafe & Bar fra klokka 19:00.
Sjekk facebook her. 

Larvik

I Larvik møtes Larvik Liverbirds på Live Cafe & Bar (gamle Banken i Nansetgata). Dørene åpnes 16.00 denne dagen. Det blir grilling av diverse grillmat i tillegg til mulighet for kjøpe pizza. Kampen vises på stort lerret i tillegg til de 4 vanlige tv-ene.
Anbefales å komme tidlig, det kommer nok til å bli mye folk.
Sjekk facebook her. 

Lavik

Liverbirds Ytre Sogn Og Sunnfjord inviterer alle Liverpool-supportarar i Ytre Sogn og Sunnfjord til fest på Lavik Kro, Lavik i Høyanger. Kom tidlig for å sikre deg en god plass!

Lillehammer

Arrangementet er åpent for alle Liverpool-supportere, og vi vil disponere Nikkers sin 2. etg der det er storskjerm, så fremt det blir nok påmeldte (ca 40+). Arrangementet har 20 års grense.

Det vil serveres en Liverpool meny som du kan bestille når du melder deg på. Det vil også bli arrangert en quiz med premier.
Les mer på facebook.

Lofoten (Leknes)

Liverbirds Lofoten møtes til finalefest på vårt eget lokale «Den 12'te Mainn» som ligger i sentrum av Leknes. Dørene åpnes kl. 17:00 og vi varmer opp til finalen med å vise filmen One Night in Istanbul kl. 17:30. Velkommen!
Sjekk facebook her. 

Longyearbyen

I Longyearbyen har vi vorspiel på Tapasbussen (!), som vi dekorerer i raudt og køyrer rundt i byen med frå kl. 18. Før og etter sjølve kampen er vi på KB (legendariske Karlsberger Pub). Sjølve finalen ser vi på vår faste stampub, Puben (Barentz Pub på Polarhotellet).
YNWA frå Liverbirds Svalbard 78° nord!
Sjekk facebook her.

Liverbirds Svalbard feirer som vanlig med stil når de møtes til kamp oppe på 78 grader nord.

Narvik

I Narvik sees kampen på Malmen fotballpub. Den ligger i hjertet av byen.

Numedal

Vi i Liverbirds Numedal møtes på Veggli Vertshus til kamp på onsdagen! Håper at både gamle og nye medlemmer møter opp og ellers alle med et hjerte for Liverpool!

Moss

Liverbirds Moss møtes på Øre Villa Kro med grilling av pølser og hamburgere før kamp. For medlemmer er det gratis, mens ikke-medlemmer betaler litt for maten. Det blir god stemning!

Mysen

Vi i Mysen og omegn er hjertelig velkommen til SLETTEVOLD GÅRD. Kampen vises på storskjerm der, er oppe fra 19:30.

Os

Liverbirds Os skal samles på Solsiden pub i Os sentrum.

Oslo

Onsdag 18. mai samles de røde i Oslo på Sentrum Scene for å se finalen på storskjerm! Det koster ingenting å komme inn, men det er 18 års aldersgrense fordi det er kveldskamp. Ta gjerne med flagg og banners til å pynte opp lokalet med. I pausen trekkes det en drakt signert Jordan Henderson og en fra Champions League finalen i Istanbul (signert 11 av spillerne).
Sjekk facebook her.

Ophelia – denne puben er fast tilholdssted for Liverbirds Oslo og sender naturligvis også finalen med mange røde til stede.
Sjekk facebook her.

Ringerrike/Jevnaker

Liverbirds Ringerike/Jevnaker holder finalefest på The Rock i Hønefoss. Dørene åpner 19:30. Ta på trøyer og ta med skjerf og flagg og bli med og lag en rød stemning.
Sjekk facebook her. 

Sandnessjøen

Vi skal samles i andre etasjen på Herr Petter for å se finalen i Sandnessjøen. Alle røde er velkommen. Salg av mat og drikke.

Sarpsborg

Vi ønsker å samle flest mulig Liverpool-supportere på Sportspuben i Sarpsborg. Skjermer både inne og ute, samt på takterrassen. Vi åpner kl.1800 den 18.mai. Det er 20-års grense etter kl. 20.00.

Sauda

Vi møtes en god gjeng på CasaDelAnders i Sauda for å heie på vår kjære Liverpool FC.

Sirevåg

Liverpoolfansen i Sirevåg samles på Tonny Bar fra kl 1930 for å se finalen. Ynwa!

Skien

Det legges opp til mat på Mets Sportsbar under Europa League-finalen Onsdag 18. mai. 
Sjekk facebook her.

Stavanger

Vi samles som vanlig på Stavanger Sportscafe. Sykt spennende! Dørene åpner 17.00 Kom tidlig for å sikre plass.
Sjekk facebook her.

Stord

På Stord blir finalen vist på storskjerm på Arena, Bakeriet Frugård. Vi flytter oss ned fra Den Blå Time og til Arena. Dørene vil åpne kl. 19.00, og alle røde er velkomne til å delta på festen!
Sjekk facebook her.

Sykkylven

I Sykkylven viser vi kampen på Liverbirds Sykkylven sine lokaler: Bankfield. Dette er Bankplassen for andre fans. Sykkylvens Svennis kommer. Vel møtt.

Trondheim

Liverbirds Trondheim samles på Three Lions – sjekk info i vår gruppe på Facebook for kjøp av billetter. Vi glær oss!
Sjekk facebook her.   

Tønsberg

Kampen vises på storskjerm i Oseberg Kulturhus. Dørene åpens kl 19.00. Det koster k 50,- å komme inn. 18 års aldersgrense i salen. Ingen aldersgrense på balkongen. Velkommen.

Ulsteinvik

I Ulsteinvik møtes vi på Kaffibaren frå kl 19.00 møt opp og lag god stemning før og under finala.

Vadsø

Liverbirds Vadsø samles på Bajasso i Vadsø på finaledagen. Det blir flagg, skjerf, drakter og røykbomber utenfor lokalet.  Alle Liverpool-supportere er velkomne fra 19.00.


Vardø

Møtes på Pakora Restaurant fra kl. 19.00 og lover god stemning.

Vegårshei

Liverbirds Vegårshei viser EL finalen i våre nye lokaler på "Klokkargården" i Vegårshei sentrum.

Dørene åpner kl 19.30 (kampstart kl 20.45). Åpent for alle (ingen aldersgrense). Salg av kaffe, brus og pølse. Tippekonkurranse. Alle oppfordres til å ta med drakt, skjerf o.l. Gratis inngang (husk 10 kr til tippekonkurransen).
Sjekk facebook her. 

Vesterålen

Vi inviterer alle LFC fans i Vesterålen til Rødbrygga. Vi varmer opp i puben fra kl 19 og så blir det storskjerm i 2. etg fra kl 20. YNWA!

Vågå

Finalen blir selvsagt vist på This is Finna i Vågå. Vælkome eille som vil for å sjå god fotbeill.
 

Ålesund

Liverbirds Aalesund m/gjester møtes på Shankly's, vårt eget klubblokale. Aafk-trener Trond Fredriksen stiller, og John Arne Riise. Manager Rune Røed Olsen er på saken.

Det blir folketog gjennom Ålesunds gater når vi har banket Sevilla!
Gratis for medlemmer, gjester betaler kr.50,- for å delta.
Sjekk facebook her.

Kampen vises også på Terminalen byscene i Ålesund.
Sjekk facebook her. 

Unge røde samlet på Shankly's i Ålesund. The place to be in Ålesund!