Hevder LFC er interesserte i bundesliga-profiler

Jonathan Northcroft i The Sunday Times hevder Liverpool er interessert i både İlkay Gündoğan og Granit Xhaka. Men han tror Manchester City er favoritter til å sikre seg én av dem.

Det er ventet at Jürgen Klopp vil se til Tyskland når overgangsvinduet åpner i sommer. Liverpool har allerede sikret seg bundesliga-spilleren Joel Matip fra Schalke 04 – og den anerkjente journalisten Jonathan Northcroft hevder Liverpool viser interesse for İlkay Gündoğan og Granit Xhaka.

Northcroft tok til Twitter for å avklare hva han mente da han skrev om interesse for İlkay Gündoğan i en artikkel tidligere denne måneden:

– Liverpool er interessert (i Gündoğan), men de vet at også Manchester City er det og at de vil betale mer, skriver Northcroft.

Artikkelen fortsetter under

Han tviler på at Liverpool vil matche Manchester Citys økonomiske betingelser, dersom de lyseblå legger inn et bud på Borussia Dortmund-spilleren.

«Xhaka mer sannsynlig»

Videre skriver Northcroft at sveitseren Granit Xhaka er mer sannsynlig enn Gündoğan. Borussia Mönchengladbach-spilleren har også vært linket til Manchester City, men det kan altså tyde på at Manchester-klubben heller vil gå for Klopps tidligere elev Gündoğan.

Gündoğan er 25 år, og ble hentet til Dortmund da Klopp var manager (2011). 
Xhaka er 23 år, og har spilt i Tyskland siden 2012. Før det spilte han på Basel.

LES OGSÅ: Dagens ryktebørs