Ikke aktuelle for Stoke-kampen

Jürgen Klopp konstaterte under dagens pressekonferanse at Stoke-kampen kommer for tidlig både for Jordan Henderson og Daniel Sturridge.

Klopp fikk tidlig i pressekonferansen spørsmål om situasjonen til Jordan Henderson.

– Vi vet egentlig ikke når Henderson vil være tilbake. Vi må vente hver eneste dag, hver eneste time og hvert eneste minutt. Det som skjedde med senen i foten hans var bra. Det var smertefullt, men bra, svarte Liverpool-manageren.

– Vi håper at når blodet har trukket seg tilbake så vil situasjonen være løst, men for øyeblikket er det mye blod i hælen, så det er ikke mulig for ham å trene eller spille kamper.

– Vi håper det ikke er alt for alvorlig. Vi kan ikke gjøre mer. Han får behandling, og alt vi kan gjøre er å vente på at blodansamlingen skal forsvinne fra foten. Det er hva vi gjør. Vi kan ikke forhaste oss. Vi må bare ta tiden til hjelp.

 Mot slutten av pressekonferansen ble Daniel Sturridge tema:

– Daniel har hatt noen små problemer. Når han klarer å trene flere økter på rad, vil jeg ta ham ut på laget. Men han er ikke tilgjengelig ennå.

Chris Bascombe i Telegraph hevder at Liverpool-manageren ikke vil benytte seg av Sturridge før spissen har trent for fullt i minst ni dager på rad.

– Daniel har hatt noen problemer. Ingenting alvorlig, men han måtte stå over en treningsøkt, og måtte vente en dag. Det er slik en preseason kan være. Det er småting som skjer, og vi må håndtere det. Ettersom han ikke har kunnet trene flere økter på rad, må vi konkludere med at han ikke er klar ennå.

– Jeg vil ta han ut på laget når han er klar. Jeg vil ikke holde ham tilbake. Men fordi han måtte stå over en treningsøkt med laget, noe som ikke var planen vår, må vi vente.

– Daniel må jobbe hardt for øyeblikket, for å bli forberedt på det som venter ham i fotballkamper. Han har ikke hatt en full preseason siden 2011. Under preseason bygger vi opp spillerne, og gir dem energi og styrke, og alt vi trenger til kampene og utfordringene som venter dem.

– Det vil være enkelt for meg å si «kom igjen, la oss forsøke, vi har problemer, vi scorer ikke nok mål, la oss skje hva som skjer». Men vi må vente og være tålmodige.