Individuelt opplegg

Les hvordan Liverpool-spillerne utnytter den kampfrie helgen.

Liverpool har allerede spilt 14 kamper i 2016, men har nå fått en hel uke uten kamper fra bortekampen mot Augsburg til hjemmekampen mot Augsburg. Tre dager etter sistnevnte match skal Jürgen Klopps mannskap som kjent spille ligacupfinale mot Manchester City på Wembley.

Liverpoolfc.com avslører at Liverpool-ledelsen har gitt hver enkelt spiller et individuelt treningsopplegg denne helgen, hvor man tar hensyn til hvor mange minutter hver enkelt spiller har på banen så langt denne sesongen.

– Det er ganske komplisert, for noen spillere har litt litt fritid de siste ukene. Trenerstaben har ikke hatt noe fri, for vi har hele tiden hatt et lag å trene. Vi har hele tiden hatt en tropp til neste kamp å ta oss av, forklarer Jürgen Klopp.

– Noen ganger er det «FA-cuptroppen» vår som har trent eller har hatt fri, mens det andre ganger har vært «ligatroppen». Men trenerstaben har vært tilstede hele tiden. Det blir litt fotball i helgen også, men ikke mye.

– Det er viktig med et par fridager for de spillerne som har vært involvert hele tiden. De som har spilt nesten alle kampene, og som har trent hele tiden. Men vi har også en rekke spillere som trenger trening, fordi de ikke har vært tilgjengelige hele tiden. De har litt å gjøre for å komme i sin beste form, og spesielt med tanke på at det bare er en uke til vi skal spille en cupfinale.

– Det er bare et fåtall spillere som vil få to dager fri i helgen. Noen spillere vil få en dag fri, og så vil det bli trening og veldig viktige økter for resten.