Jürgen Klopp skryter av publikum

Liverpool-manageren syntes det var morsomt med omkamp i FA-cupen.

– Først og fremst må jeg takke publikum. Jeg hadde ikke forestilt meg at det ville bli en så god stemning i kveld, i en omkamp mot et League Two-lag, der folk visste vi ville stille med unge spillere, sa Klopp under pressekonferansen etter 3-0 seieren over Exeter.

– Det var en spesiell stemning. Det var flott, og det ble virkelig en minneverdig kveld. Spillerne likte det, noe som var enkelt å se, og jeg har snakket med dem etter kampen. Alle kunne se det.

– De jobbet hardt, skapte sjanser, og gjorde mål. Flotte mål. De gjorde feil, og reagerte på dette på riktig vis. De kjempet mot en motstander som jeg må si spiller i en god liga. Det er mitt førsteinntrykk av League Two-fotball, selv om jeg vet at deres tabellposisjon ikke er spesielt bra. De har likevel mange gode spillere på laget.

– I første omgang opptrådte de med rutine. Det var veldig erfarne spillere mot veldig unge spillere. Så guttene måtte jobbe hardt, og jeg var fornøyd med prestasjonen.

– For noen uker siden kunne jeg ikke ha tenkt meg at jeg ville synes det var morsomt med en omkamp i FA-cupen, men det gjorde jeg nå. Takk til FA-cupen!

Liverpool møter nå West Ham på Anfield i FA-cupens 4. runde. Den kampen spilles lørdag 30.januar klokken 18.30.

LES OGSÅ: Scouse Cafu fikk trampeklapp