Klaustrofobi stoppet nesten Grujic-overgangen

Marko Grujic fryktet at han ikke ville klare en time i MRI-scanneren under den medisinske testen.

Da Marko Grujic fikk høre at han måtte ligge en time inne i en MRI-scanner, var han på nippet til å takke nei til overgangen til Liverpool.

– Jeg lider veldig av klaustrofobi, så det var veldig skremmende for meg å ligge i en time i mørket i MRI-scanneren, forklarer serberen til Liverpool Echo.

– Da jeg fikk høre at en MRI-scan var en obligatorisk del av den medisinske testen var jeg på nippet til å si at det ønsket jeg ikke å gjøre! Jeg var veldig redd. Jeg klarte ikke å være der ett minutt en gang før jeg måtte ut!

– Jeg ropte på legen, og hadde panikk. De brukte 20 minutter på å overtale meg til å gjøre et nytt forsøk. Da bet jeg tennene sammen, og fikk det unnagjort. De tok noen spesielle hensyn under undersøkelsen.

– Etterpå gikk ferden til Melwood, hvor jeg signerte kontrakten og gjennomførte en fotoseanse.

Eget treningsprogram

Midtbanespilleren avslører at han har fått et spesielt treningsprogram av Jürgen Klopp, som han skal følge slik at overgangen fra serbisk fotball til Premier League skal gå så smertefritt som mulig.

– Dette er en stor overgang for meg. Jeg var 2-3 dager i Liverpool. Jeg fikk et godt førsteinntrykk av både klubben og byen.

– De har gitt meg noen arbeidsoppgaver i andre halvdel av sesongen. De har gitt meg et treningsprogram for den perioden som kommer, som jeg akter å følge. Nå vil jeg konsentrere meg om å spille for Røde Stjerne, og være den samme Marko Grujic som tidligere.

– Klopp poengterte at det var viktig at jeg klarte å beholde fokus de kommende seks månedene. Dette er bare første steg i karrieren min. Han sa at jeg ikke måtte ta lett på ting. Han sa også at jeg måtte passe på hva jeg spiste, og han sa at jeg ikke måtte ta mer enn to ukers treningsfri når vi får 5-6 ukers ferie etter sesongen. Det er viktig at jeg er forberedt når jeg skal starte preseason med Liverpool.