Klopp avdramatiserer samtalen med Benteke

Nærmest umiddelbart etter dommer Roger East blåste av kampen på St Mary’s, kunne man se Klopp intenst utveksle noe ord med Christian Benteke.

Benteke entret banen som innbytter, og hadde en kjempesjanse til å avgjøre kampen for Liverpool på stillingen 1-2. Belgieren tok ikke vare på muligheten, og Liverpool kollapset i minuttene etterpå.
 
Artikkelen fortsetter under

(Video fra TV 2)
 
Etter kampen svarte Klopp på spørsmål om samtalen med Benteke, men Liverpool-manageren sier det ikke var noe dramatisk bak det.
 
Det handlet ikke om sjansen han misset – jeg ville aldri sagt «hvorfor scoret du ikke på den sjansen». Noen ganger må man snakke med spillerne, det er min jobb. De skal på landslagssamling, og jeg vil ikke ha telefonsamtaler med dem alle, så jeg hadde noe ord (med Benteke). Det er okei, og det var ingenting annet bak det, uttalte Klopp til BBC.
 
Se hendelsen her:
 
Artikkelen fortsetter under
 
 
Managere som velger å ta opphetede samtaler med spillerne mens kamera er i nærheten må ofte tåle kritikk – eller i det minste mediaoppmerksomhet. Tidligere denne måneden var Bayern München-manager Pep Guardiola i vinden etter å ha gitt Joshua Kimmich en leksjon på gressmatten.