Klopp om skader, unge spillere og Benteke

Se hva Jürgen Klopp sa på dagens pressekonferanse på Melwood.

Pressekonferanse med Jürgen Klopp foran kampen mot Aston Villa:

 Om billettpriser:
- Jeg kjenner eierne og de bryr seg virkelig om klubben. De fikk et klart signal fra supporterne og reagerte på det, noe som er virkelig er bra.

Om Daniel Sturridge:
- Han spilte vel omtrent 70 minutter mot West Ham. Han føler seg bra, jeg har ikke hørt noe annet. Han har tatt et stort steg framover den siste uka. Jeg har ikke tatt noen avgjørelse angående laget til helgen, men alt virker bra.

Om Christian Benteke:
- Jeg så noen virkelig gode tegn mot West Ham. Han kjempet og kom til sjanser, men du kan ikke gjemme deg som spiss og når du ikke har scoret på en stund vil søkelyset være på deg. Dette er ikke den letteste perioden han har hatt i sin karriere, men det at han kommer til sjansene er et godt tegn. Jeg har gitt ham noen råd, både som menneske og trener, men til slutt må han finne ut av problemene selv. Han må bare fortsette å jobbe.

Om Coutinho og Origi:
- Noe av vårt problem har vært at vi har hatt spillere som har måttet spille veldig mye, og spillere som har kommet tilbake og naturlig nok ikke har vært umiddelbart i sin beste form. Philippe og Divock føler seg bra og det er svært gode nyheter for oss.

Om de unge spillerne:
- For spillere som Kevin Stewart, Pedro Chirivella og Brad Smith var en kamp som den mot West Ham perfekt. Da jeg kom hit visste jeg ikke at Tiago Ilori var en Liverpool-spiller, men jeg så ham da han var på utlån og han har fått vist at han har potensial. Brad fikk hva vi trodde var mest krampe, men det har visst seg å være noe mer enn det. Kevin fikk en smell i leggen og har noe smerter. Nå må de unge spillerne akseptere den situasjonen de er i og arbeide videre.

Om Aston Villa:
- Du kan si at de nå er i en situasjon at de har alt å vinne. Vi må tenke på oss selv å være sterke. Det er alltid vanskelig i Premier League, men det vil også bli vanskelig for Aston Villa mot oss og hvis vi kan vise oss fra vår beste side kan vi vinne.

Om skader:
- Joe Allen er dessverre ute en god stund. Det er en muskelskade. Dejan Lovren vil ikke være klar til Aston Villa men forhåpentligvis til kampen etter. Martin Skrtel har begynt å trene ute men vil behøve noe mer tid. Steven Caulker trente som vanlig i går og vil være tilgjengelig. Jordon Rossiter har ikke begynt å trene med laget ennå og er fortsatt et stykke unna. Cameron Brannagan var syk foran kampen mot West Ham. Han er frisk nå men behøver litt tid før han er kampklar igjen.