Kollektiv svikt på blytung dag

Les vår spillerbørs etter tapet i Wales.

Ward 6 – Den unge sisteskansen kan ikke lastes for noen av baklengsmålene. Han gjør noen kvalifiserte redninger, men det var skudd det forventes at han tar. En grei kamp i sin andre Premier League-kamp.
 
Clyne 6 – Kanskje den eneste i forsvarsfireren som gjør en godkjent kamp. Ikke særlig involvert offensivt, men Clyne har grei kontroll på Montero, som har gjort livet tøft for mange sidebacker den seneste tiden. Marginalt Liverpools beste. 
 
Lovren 4 – Er en del av en stopperduo som absolutt ikke fungerer. Oppmerksomheten og kritikken rettes nok ikke mot ham, men det var ingen imponerende kamp av kroaten.
 
Skrtel 3 –  Det Skrtel driver på med i forkant av Ayews 3-1-scoringer, er det ikke lett å bli klok på. Flere svake involveringer gjennom hele kampen.
 
Smith 4 – Brad Smith pådrar seg to gule kort. Ellers gjør han en forholdsvis svak kamp, uten å være direkte skyld i baklengsmålene.
 
Chirevella 3 – Det gjorde vondt å se den unge, og egentlig talentfulle, spanjolen i sin Premier League-debut. Feilpasninger på feilpasninger. Han lyktes med fint lite, men han fikk ikke særlig hjelp fra lagkameratene heller. Vanskelige forhold å debutere i.
 
Stewart 4 – Kevin Stewart viste fin form da han først fikk sjansen under Klopp, men så har han stagnert, og nå virker det mindre og mindre sannsynlig at dette er en spiller for fremtiden. I dag leverte han en rotete kamp, men han gir ikke opp – og holder et visst nivå gjennom kampen. Klarte seg bra som back, etter at Smith ble utvist. 
 
Coutinho 3 –  Det ble få gode involveringer fra Coutinho i dag, og ble byttet ut til pause. Et bytte som trolig handlet mer om å spare ham til torsdagens semifinale, enn at han ikke kunne bidratt i andre omgang.
 
Ibe 3 – Jordon Ibe er helt ute av form, og de få forsøkene hans blir det lite ut av. 
 
Ojo 4 – En kamp preget av mye dårlige avgjørelser fra Ojo, men han er langt mer synlig enn vingkollega Ibe. Ojo prøver, og noen ganger viser han hva som bor i ham.
 
Sturridge 4 – En litt merkelig kamp av Sturridge. På den ene siden står han for mye av det Liverpool skaper, på den andre siden ser det slettes ikke ut som en som gir alt for å spille seg inn på laget til Villareal-kampen. Også han som glipper markeringen på 1-0-scoringen. Svakt at han ikke står mer frem, som den mest rutinerte angriperen.  
 
Lucas 4 – Hva er det Lucas driver med? var det nok mange som tenkte da han lot seg frarøve ballen i forkant av 3-1-scoringen. Ingen god kamp av brasilianeren, som kom på til andre omgang. Bidro riktignok til litt mer stabilitet på midtbanen.
 
Benteke 5 – Benteke var flere ganger involvert i situasjoner i Swanseas 16-meter. Dommeren vinket ham videre hver gang, da han særlig én gang falt overdrevet lett. Benteke scoret Liverpools eneste mål.
 
Brannagan – Fikk noen få minutter på tampen, uten å markere seg.