Kolo gir ikke opp håpet

Kolo Touré er fast bestemt på å overbevise Jürgen Klopp om at han fortjener en ny kontrakt.

Liverpool har allerede sikret seg en ny midtstopper til sommeren, når Joel Matip kommer på Bosman-overgang fra Schalke 04. Med kameruneren inn porten på Anfield, vil en sitte igjen med Martin Skrtel, Dejan Lovren, Mamadou Sakho, Tiago Ilori, Joe Gomez og Joel Matip som midtstopperalternativer med kontrakt. Kolo Touré sin avtale går ut til sommeren og han har så langt ikke fått tilbud om en ny avtale.

 

– Jeg er en kriger. Jeg er inne på laget for øyeblikket, og viser i hver kamp at jeg fortsatt er der. Det betyr ikke noe hva andre folk sier. Jeg smiler, er veldig glad, og gir alltid 100 prosent for denne klubben. Klubben er utrolig, og supporteren elsker meg, sier ivorianeren til Daily Express.

 

Han håper at denne sesongen ikke blir hans siste på Anfield.

 

– Dersom jeg fortsetter å prestere så tvinger jeg folk til å endre mening. Noen ganger kan du få folk til å skifte mening med å spille bra, og det er min utfordring nå. Jeg kan vise folk på banen at jeg fremdeles er en toppspiller. Det er alt jeg kan gjøre, og jeg vil kjempe til siste slutt.


Interesse fra andre land

 

Journalist Paul Joyce i Express rapporterer at det har vært interesse for 34-åringen fra amerikanske MLS-klubber, Tyrkia, og fra Kina hvor det satses tungt om dagen.

 

– Jeg vil ikke tenke på fremtiden min enda. Dette er en fantastisk klubb. En ny manager har kommet, og vi får se hva som skjer. Jeg vil nyte hvert sekund i Liverpool. Jeg har ikke fått noen tilbud for neste sesong enda, men dersom jeg presterer slik som jeg gjør nå så er jeg sikker på at dører vil stå åpne.