Kolo var Liverpools beste

Rutinerte Kolo Toure var den eneste som spilte en god kamp i finaletapet.

Mignolet 5Gjør en kjemperedning fra Kevin Gameiro på stillingen 1-1. Er ikke i nærheten på de to første målene, men er innom på det tredje.
Clyne 5Ingen god kamp av Clyne. Lite med offensivt, og er heller ikke like solid som vi kjenner ham bakover på banen. En kamp på det jevne.
Lovren 5Får tidlig et gult kort, og virker litt preget av det. Sen i duellene, og spesielt andreomgangen er svak. Litt uheldig som ikke får scoring, da Sturridge sto i offside.

Toure 

7Liverpools beste spiller i kveld. Gjør en meget god kamp, og gjør en god figur mot Sevillas gode angriper Kevin Gameiro.
Moreno 3Spiller en brukbar førsteomgang, men andreomgangen må bare glemmes. Mot sin gamle klubb er han skyldig i det første målet, og henger ikke med i det hele. Rett og slett for dårlig. Når han klarer å gi bort et helt unødvendig frispark når Liverpool desperat trenger ballen oppsummerer det kampen hans greit.
Milner 5Var brukbar i førsteomgang, og var den som slo ballene i det store rommet på Sevillas venstreside. Det var likevel mye rusk, og James Milner er en av spillerne man hadde trengt at sto frem med sin rutine da det buttet i andreomgang.
Can 3Gjør kanskje sin svakeste kamp denne sesongen. Vil veldig mye, men får ingenting til å stemme. Henger ikke med i duellspillet, og er unøyaktig og på etterskudd.
Lallana 4Svak kamp av Lallana, og ble ofret tidlig i andreomgang når Liverpool kollapset. Virket nervøs i den første omgangen, og i den andre gikk det meste galt.
Firmino 5Første halvtimen var brasilianeren muligens Liverpools beste offensive spiller, da resten av laget virket nervøst, men skapte lite og ble tatt av da Sevilla tok ledelsen.
Coutinho 3Liverpools beste offensive spiller denne sesongen var på ingen måte påskrudd den kvelden det gjaldt som mest. Er nest-sist på scoringen til Daniel Sturridge, men det var det fra brasilianeren i dag…
Sturridge 5En helt fantastisk scoring, og kunne muligens hatt enda en da det ble slått inn og Sevilla hadde sin shaky periode Liverpool burde ha utnyttet før pause.
Benteke 0Rekker ikke få til noe i innhoppet sitt.
Allen 0Kommer inn for å ta tak. Er forsåvidt brukbar, men det var for lite og for sent.
Origi 0Markerer seg med å få gult kort i første duell. Ellers lite involvert, når LFC ikke klarer å få til noen sluttspurt.