Legendekamp på norsk TV

Viasat har sikret seg rettighetene til legendekampen på torsdag.

Liverpool-legendene skal møte «Australian Legends» på Anz Stadium i Sydney på torsdag. Denne kampen har Viasat nå sikret seg rettighetene til. 

 

Kampen vil sendes direkte på Viasat Fotball og Viaplay kl. 09.30, og i reprise kl. 19.00 på samme kanal, opplyser Sjur Molven i Viasat Sport.

 

Steven Gerrard vil lede Liverpool som kaptein igjen.

 

– Når du har den røde drakten og armbåndet på, så har du en jobb å gjøre, sier Gerrard til Liverpoolfc.com.

 

Dette er Liverpools tropp til oppgjøret: Steven Gerrard, Robbie Fowler, Ian Rush, Jamie Carragher, John Arne Riise, Dietmar Hamann, Luis Garcia, Gary McAllister, Patrik Berger, Bruce Grobbelaar, Jason McAteer, Vladimir Smicer, Stephane Henchoz, Sander Westerveld, John Aldridge, Fabio Aurelio, Phil Babb og Igor Biscan. Gerard Houllier vil lede laget fra sidelinjen.

 

Gerrard og Jamie Carragher vil altså spille sammen igjen.

 

– Han har fortsatt stemmen. Det er det jeg er bekymret for. Jeg bekymrer meg ikke for han som spiller, for jeg vet at spilleren aldri vil svikte. Jeg er mer bekymret for å høre stemmen hans i ørene i to timer, spøker 35-åringen.

 

I sin spalte i Liverpool Echo har eldstemann i troppen, 57 år gamle John Aldridge, skrevet at han har vært mye i gymmen i jula, i håp om noen minutter på banen i Sydney.