Liverpool møter storfavoritten

Ifølge bookmakerne er det tre klubber som har større sjanse til å vinne EL enn LFC, inkludert neste motstander Borussia Dormund. De røde er ranket som nr. 6 av de åtte gjenværende av UEFA.

Hvis du spiller på Borussia Dortmund som vinner av Europa League vil du pr. i dag få igjen 2.50-3.00 ganger pengene hos de aller fleste bookmakere. Dette før kvartfinalen mot Liverpool, hvor tyskerne åpner hjemme.

De neste på listen er de spanske lagene Sevilla og Villarreal. Europa League spesialist Sevilla, som har vunnet turneringen de to siste årene og fire ganger på de ti siste sesongene, gir tilbake 5.00-6.00, mens Villarreal er i området 6.00-7.00. Sevilla spiller borte først mot Athletic fra Bilbao i et rent spansk oppgjør, mens Villarreal starter hjemme mot Sparta Praha. Den siste kampen er Braga – Shaktar Donetsk.

Tilliten til Liverpool har et noe større spenn, hvor 5.00 er det minste du kan sitte igjen med, mens det også er selskaper som har 8.00 i odds for triumf til klubben fra Anfield.

Athletic Bilbao og Shaktar Donetsk ligger like over Liverpool, med i underkant av ti ganger tilbake på innsatsen.

De to store outsiderne er Braga og Sparta, hvor utbetaling er rundt 20 og 25 ganger det du satset.

Hos UEFA, ut fra resultatene i Europa de siste fem sesongene, har lagene denne rankingen:

8. Borussia Dortmund, 19. Sevilla, 21. Shaktar Donetsk, 23. Athletic Bilbao, 38. Villarreal, 40. Liverpool, 45. Braga, 53. Sparta Praha