Liverpools Picasso

Coutinho scoret et mål som var ren kunst og kunne med fordel ha fått et par nettkjenninger til. Brasilianeren var etter vår mening best på Old Trafford.

Mignolet 7Kjemperedning på en heading fra kort hold av Lingard i første omgang. Hadde utover det ikke all verden å gjøre. Hadde full kontroll bak en god forsvarsfirer.
Clyne 6Var ikke like heldig med alt han foretok seg. Tok Martial da dommeren korrekt pekte på straffesparkmerket og hadde også et par andre klønete taklinger. Hadde også et par gode inngripener der han brukte farten.
Lovren 7Plasseringssterk og er i ferd med å spille seg godt inn i forsvarsfireren. Kroaten er god til å lese spillet og hadde flere sterke og viktige taklinger.
Sakho 9Forsvarsgigant. Setter inn taklinger som treffer i ni av ti tilfeller og prøver på spektakulære ting og kommer unna med det. Uniteds angrepsspillere prøvde, men mislyktes. Gang på gang.
Milner 6Hadde en litt uvant rolle som venstreback. Rutinerte Milner gjorde seg ikke bort, selv om han hadde et par tilfeller av ballmiss. Jobber godt.
Can 9Tyskeren spilte godt på Anfield og følger opp med en minst like god kamp på Old Trafford. Stiller Fellaini og Carrick helt i skyggen. Etter førsteomgangen på Anfield måtte United bytte inn Carrick, denne gang måtte de bytte samme spiller ut. Årsak: Emre Can. God kontroll, plasseringssterk, spiller med atskillig rutine. Og spilleren er bare 22 år.
Henderson 7Jobber og sliter på midten. Hadde en fantastisk mulighet på slutten av første omgang, der han spiller vegg med Coutinho og skyter like over kryssfestet. Byttet ut knappe 20 minutter før slutt med en mulig kjenning.
Lallana 8God kamp av Lallana. Bevegelig og gjør ting hele tiden vanskelig for forsvarsspillerne. Jobber og løper på alle baller.
Coutinho Liverpools beste9For en kamp, for et mål. Lurte Varela sånn at han ikke kom ut etter pause. Vippet ballen over De Gea og i mål. Hadde i tillegg til det flere gode sjanser til scoring. Og du verden for en teknikk. Det fant ikke United ut av i to ganger 90 minutter.
Firmino 7Fikk tidlig kjenne Fellainis albu. Viste noe prov på det han kan av tekniske finesser, men var også borte i lange perioder.
Sturridge 6Skudd i tverrliggeren ble beholdningen for Daniel denne gang. Jobber og sliter, men får lite til i dag. Veldig lite fornøyd da han ble byttet ut etter halvspilt andre omgang.
Benteke 0Fikk fem minutter i dag og fikk ved et par anledninger vise muskler mot et vaklevorent United-forsvar.
Allen 0Gjorde en god figur på Anfield da han ble byttet inn. Fikk sjansen i 20 minutter i dag også og løp en hel del og bidro til at United aldri var i nærheten til å vinne midtbanen.
Origi 0Spilte 23 minutter og var aktiv. Tok med Smalling på flere løpeturer og var bra den lille tiden han fikk.