Lovren ruvet i forsvaret

Dejan Lovren får 8 som Liverpools bestemann på vår spillerbørs, mens tre spillere ”belønnes” med 5.

Simon Mignolet 7– Våken og dristig redning i beina på Bolasie tidlig i kampen, og virket skjerpet. Ruver som vanlig ikke i feltet men treffer med et par utboksinger og har ingen nevneverdige feil.

Jon Flanagan 5 – Klopp sukket tungt etter at Flanno hadde ødelagt et angrep med en håpløs cross i 1.omgang. Stort sett var fremspillene svake fra scouseren i dag og han hadde en del trøbbel også defensivt med hurtige motstandere.

Dejan Lovren 8 – Noe smårusk var det, som et par svake pasninger, men den eneste som virkelig ruvet i forsvaret. Det var viktig mot en fysisk sterk og direkte motstander med en mann mer, og kroaten ble bare bedre og bedre utover i kampen. Viste seg også litt fram på offensive dødballer. Liverpool og banens beste spiller.

Mamadou Sakho 6 – Har noen gode fremspill blandet med slurv. Vinner som regel når han får tid til å gå i duell, men slipper samtidig ofte til innlegg når han er tett innpå en motstander. Virket mer komfortabel da Liverpool gikk over til tre mann bak etter utvisningen.

Alberto Moreno 7 – Både søtt og litt surt i godteriposen til Alberto, noe som ikke er uvanlig. Greier seg brukbart mot Zaha da han hadde like stor fart, men gir også fra seg et par hårreisende frispark. Var god framover da han spilte vingback den siste halvtimen og hadde et susende skudd som traff innsiden av stolpen.

Emre Can 7 – Startet meget bra da han vant taklinger og fordelte baller fra sin ankerrolle og var Liverpools fremste etter vår mening før pause. Sluknet kanskje litt, men er i god form.

Jordan Henderson 6 – Virket lettere på foten enn han har vært på en stund, men var uvanlig varierende i pasningsspillet. Stod på til siste slutt.

James Milner 5 – Jobber bra og er en del involvert, men skuffet med innlegg og dødballer. Får trekk for å pådra seg to unødvendige gule kort.

Roberto Firmino 5 – Nærmest usynlig i 1.omgang og startet 2.omgang med å snu baken til da Ledley satte inn 1-0 til Palace. Kom noe mer med da kompisen Coutinho kom inn, og beholdt roen da han ble presentert sjansen som ga 1-1.

Adam Lallana 6 – Begynte bra og hadde bl.a. en lekker flikk inn i feltet tidlig som nær ga en stor sjanse, men ble mindre synlig etter hvert. En av de som holdt det gående og var med på en fin snuoperasjon.

Divock Origi 6 – Okay som oppspillspunkt da han i 1.omgang greide både å holde en del på ballen og spille til medspillere, men det blir likevel noe merkelig med en spiss som ikke gir inntrykk av at han kan score…

Philippe Coutinho – Var utpå noen sekunder for lite til å få poeng. Hadde noen bra detaljer uten at han satte veldig mye preg på hendelsene.

Christian Benteke – Ga Liverpool mer trykk på topp og hadde sjanser også før han var «rutinert» og skaffet straffesparket. Et meget bra innhopp.

Kolo Toure – Skulle vel inn og først og fremst sikre et poeng i sluttminuttene, men fikk altså også være med på seiersmålet.