Mark Wright til Steinkjer og Trondheim

«Liverpoolkapteiner»-turneen fortsetter. Denne helga er det Steinkjer og Trondheim som får besøk. Ranghild Lund Ansnes har med seg Mark Wright.

Mark Wright er kjent for å snakke rett fra levra, så dette kan bli spennende - og har litt av en bakgrunn med oppvekst i en gjeng der hobbyen var å sloss... Han måtte til slutt velge mellom kompisgjengen og fotballen - og valget ble fotballen - mye takket være hans ekstremt fotballgale mor. Et valg han ikke har angra på.

For vi snakker om en karriere som startet ved en ren tilfeldighet, men som skulle utvikle seg til å bli en fotballkarriere der han skulle bli utnevnt som kaptein for alle lag han spilte på, inkludert den ultimate drømmen: Kaptein for England. Han er en kaptein av den gamle sorten - utvikla gjennom beinhard og målbevisst trening. Han har til og med ei grop i panna av all trening på å heade ball.

Wright jobber i dag blant annet med å hjelpe fosterhjemsbarn gjennom sin status fra fotballen - og er en verbalt sterk type med mange gode historier på lageret. Det er bare å glede seg. 

Slik ser helgens program ut:

Steinkjer, fredag 11. mars

Kl 17-18: Boksignering, sted: Ark, Amfi
Bokslippfest: Brød & Cirkus, Kongensgate 33, 7713 Steinkjer

Kl 19.00: Arrangementet er i samarbeid med Liverbirds Steinkjer og det er gratis inngang.

Trondheim, lørdag 12. mars

Kl 12.00: Boksignering: Fotballbutikk, Sirkus Shopping, Falkenborgvegen 1, 7044  Trondheim

Kl 19.00: Quality Hotel Augustin, Prinsenkrysset, Trondheim.

Billetter kjøpes i døra: 150 kroner/100 kroner supporterklubbens (LFCSCN) medlemmer

Velkommen!