McLaughlin ferdig i LFC

21 år gamle Ryan McLaughlin har denne uken forlatt Liverpool FC.

Høyrebacken har vært mye plaget av skader denne sesongen, og fikk bare sju kamper for klubbens reservelag i 2015/16. Han gjorde ett mål på disse kampene. McLaughlin var i første halvdel av sesongen lånt ut til Aberdeen i den skotske toppserien, men det ble ingen suksess for forsvarsspilleren i Skottland, hvor han kun var involvert i fem kamper på tre måneder, før han returnerte til Liverpool en måned før låneavtalen utløp.

Det er nettstedet Liverpool Academy News som skriver at McLaughlin har forlatt klubben ved kontraktens utløp, og det samme melder flere ulike kilder på Twitter.

 

Belfast #views

Et bilde publisert av Ryan Mclaughlin (@ryanmclaughlin43)

McLaughlin kom til Liverpool fra Glenavon sommeren 2011. Han forlater nå Merseyside uten å ha spilt en eneste offisiell førstelagskamp for klubben, men sidebacken fikk faktisk tre A-landskamper for Nord-Irland i løpet av sin tid på Anfield. A-landslagsdebuten kom i et sent innhopp i en privatlandskamp mot Uruguay den 30 mai 2014.

I tillegg til låneoppholdet i Aberdeen høsten 2015, hadde også McLaughlin et låneopphold i Barnsley vinteren 2014, hvor han spilte ni kamper.

 

Will miss this place 😢 last night in my apartment #emotional #movingout

Et bilde publisert av Ryan Mclaughlin (@ryanmclaughlin43)

«Kommer til å savne dette stedet. Siste natten i leiligheten min. Følelsesladet. Flytter ut», skrev McLaughlin da han la ut dette bildet på sin Instagram-konto for en uke siden.