Moreno kan være tilbake søndag

Alberto Moreno kjente smerter i låret på trening, men foreløpig er det ikke funnet noen skade i hamstringen hans.

Alberto Moreno gikk glipp av torsdagens returoppgjør mot Manchester United, etter at han kjente noe i hamstringen på treningen dagen før.

– Jeg vet ikke ennå hvor lenge han vil være ute, for vi må vente så lenge som mulig før vi gjør den andre scanningen. Den første scannen etter treningen viste ingen ting, men Alberto er en spiller som vanligvis ingonerer smerte.

– Han følte det da vi testet beinet, og vi kunne ikke ta noen sjanse. Hvis det ikke vises noe på den andre testen, kan det være at han starter søndag, men jeg vet ikke ennå, sa Klopp på fredagens pressekonferanse.

Landslagspause

Jordan Henderson kastet opp i pausen i går, og måtte ut etter 71 minutter på grunn av sykdom. Troppen ellers er stort sett frisk, men Klopp vil ta hensyn til belastningen den siste tiden når han tar ut laget til søndagens kamp mot Southampton. 

– Vi har nå bare en kamp mot Southampton, før det er to uker pause med landskamper. Vi har forhåpentligvis et godt lag på søndag, men det var en intens kamp i går, så vi får se hvem som blir klare. Så får vi håpe vi får igjen alle friske etter landskampene. Det blir to viktige uker for endel landslagsspillere for å bli tatt ut til EM.