Møter Man Utd i europacup for første gang

– Det er en vanskelig trekning, men gevinsten er stor og det samme er fallhøyden. Det blir veldig mye på spill her, sier Torbjørn Flatin om trekningen.

Etter at torsdagens kamper er ferdigspilt er det bare 16 lag igjen av årets Europa League. Fire spanske lag, tre engelske, to tyske, samt ett lag fra Sveits, Belgia, Tyrkia, Ukraina, Italia, Tsjekkia og Portugal er med videre.

 

Liverpool fikk langt fra noen drømmetrekning da Manchester United ble dratt opp av bollen fredag.

 

Første kamp går på Anfield 10. mars, mens returoppgjøret er 17. mars på Old Trafford.

 

– Jeg kan ikke si at dette var noe jeg likte veldig godt. Det var en av de motstanderne jeg helst ikke ville ha, og nå skal vi spille borte til slutt i tillegg, sier Kopite-redaktør Torbjørn Flatin til Liverpool.no etter trekningen.

 

– Det er en vanskelig trekning, men gevinsten er stor og det samme er fallhøyden. Det blir veldig mye på spill her, føler jeg, sier han.

 

– Skal man se positivt på det kommer det i en uke der Liverpool har fri i helga på grunn av FA-cupen og dermed har tid til å restituere seg skikkelig, og dette er heller ikke noe stort Manchester United-lag. 

 

– Dette er også første gang vi møter dem i europacup, så det er klart at det blir mye fokus og trøkk rundt disse kampene. Det var nok ikke noen drømmetrekning for dem heller. Det vil gi et stort løft om man går videre, men en skikkelig nedtur om man ryker. Slik er det nok for begge, sier Flatin. 

 

Liverpool møter med dette de to Manchester-lagene to ganger hver iløpet av 18. dager.  28. februar og 02. mars er det møter med Man City, før Europa League-kampene mot Manchester United. 

 

Her er kampene:

 

Shakthar Donetsk - Anderlecht

 

Basel - Sevilla

 

Villarreal - Bayer Leverkusen

 

Athletic Bilbao - Valencia

 

Liverpool - Manchester United

 

Sparta Praha - Lazio

 

Dortmund - Tottenham

 

Fenerbachce - Braga