Mye dyrere hospitalitypakker

Liverpool FC har økt prisene på sine hospitality-pakker betraktelig foran kommende sesong, men hospitality er fortsatt et godt alternativ til svartebørs. Ikke minst fordi det er mye tryggere.

Liverpool FC er allerede i gang med salget av hospitality-pakker til alle ligakampene kommende sesong. Denne sesongen kan du velge mellom tre ulike pakker. Pakkene bærer navnene «No 7 Lounge», «No 8 Lounge» og «The Boot Room Restaurant».

No 7 Lounge

Denne pakken inkluderer kampbilletter på Lower Centenary Stand i seksjon KN, som er seksjonen nærmest The Kop. I tillegg får du et fireretters buffetmåltid, te og kaffe, kampprogram og tilgang til bar, bookmaker og TV som viser sendingen til LFCTV med høydepunkter fra kampen.

No 8 Lounge

Denne pakken inkluderer kampbilletter på Lower Centenary Stand i seksjon KG, som er seksjonen nærmest Anfield Road End. I tillegg får du et fireretters buffetmåltid, te og kaffe, kampprogram og tilgang til bar, bookmaker og TV som viser sendingen til LFCTV med høydepunkter fra kampen.

The Boot Room Restaurant

Denne pakken inkluderer kampbilletter på Upper Anfield Road Stand i seksjon 225, som er nesten midt bak mål. Her får du også tilgang til LFC sitt museum før kampen, samt et treretters måltid. Tidligere Liverpool-spillere vil være tilstede. Kampprogram er inkludert, og du har tilgang til bar og TV som viser sendingen til LFCTV med høydepunkter fra kampen. Det fine med denne pakken er at man kan kjøpe barnebilletter til 60 pund til barn som er 16 år og yngre. Disse må ha følge med en voksen, og vil da få en egen barnemeny. Antallet barnebilletter er begrenset.

Priser

No 7 Lounge og No 8 Lounge:
298,80 pund: Manchester United, Manchester City, Arsenal, Tottenham, Chelsea, Everton
250,80 pund: Southampton, West Ham, West Bromwich, Stoke, Leicester, Bournemouth, Watford, Crystal Palace, Sunderland, Swansea
214,80 pund: Middlesbrough, Burnley, Hull

The Boot Room Restaurant
274,80 pund (barn 60 pund): Manchester United, Manchester City, Arsenal, Tottenham, Chelsea, Everton
226,80 pund (barn 60 pund): Southampton, West Ham, West Bromwich, Stoke, Leicester, Bournemouth, Watford, Crystal Palace, Sunderland, Swansea
190,80 pund (barn 60 pund): Middlesbrough, Burnley, Hull

Hospitality sesongkort

For den som har penger på bok kan det også være verdt å vurdere et hospitality sesongkort i den såkalte Dougout Lounge på den nye Main Stand. Dette inkluderer et sete til alle kamper på Anfield både i Premier League, FA-cupen og ligacupen. Setet er på den nye midtseksjonen på Main Stand. Mat, drikke (1 enhet) og kampprogram er inkludert i prisen.

For denne herligheten betaler du stive 3000 pund + engelsk merverdiavgift som for tiden er på 20%. Disse sesongkortene kan brukes av venner og familie dersom du ikke kan gå på kampen selv, eller du kan selge setet ditt gjennom klubbens «ticket exchange».

Er du interessert i et slikt sesongkort kan du ringe Liverpool FC på 00 44 151 907 9356.