Neste uke tømmes Melwood for spillere

De fleste spillerne som var med i troppen mot Man Utd drar på landslagsoppdrag.

– Vi har nå bare en kamp mot Southampton, før det er to uker pause med landskamper. Vi har forhåpentligvis et godt lag på søndag, men det var en intens kamp i går, så vi får se hvem som blir klare. Så får vi håpe vi får igjen alle friske etter landskampene. Det blir to viktige uker for endel landslagsspillere for å bli tatt ut til EM, sa Jürgen Klopp på fredagens pressekonferanse.

Av spillerne i troppen mot Man Utd på torsdag, var det bare Kolo Toure, som ikke skulle på landslagsoppdrag, men lørdag kveld ble det også kjent at Roberto Firmino blir erstattet i Brasil sin tropp på grunn av skade.

Her er spillerne fra førstelagstroppen, som er tatt ut til landslagsspill de neste to ukene.

England

Hele fem Liverpool-spillere ble tatt ut i den engelske landslagstroppen til møter med Tyskland borte 26. mars og Nederland hjemme 29. mars.

Daniel Sturridge er tilbake i troppen, og også Nathaniel Clyne, Jordan Henderson, Adam Lallana og James Milner er med. 

I tillegg har U21-landslagets manager Gareth Southgate tatt med Jordon Ibe i troppen som skal møte Sveits til EM-kvalifisering, og Sheyi Ojo er tatt ut til Englands U19-tropp.

Simon Mignolet, Divock Origi og Christian Benteke er alle tatt med i Belgias landslagstropp mot Portugal 29. mars. Belgia mangler for øvrig både Vincent Kompany, Jan Vertonghen, Eden Hazard og Kevin de Bruyne på grunn av skader.

Brasil

Brasil spiller VM kvalifisering mot Uruguay og Paraguay 26. og 30. mars. Der er både Roberto Firmino og Philippe Coutinho tatt ut. I utgangspunktet var bare Coutinho tatt med, men Firmino ble inkludert tre dager seinere da Kaka måtte melde forfall.

Oppdatert: Roberto Firmino skal være skadet, og er erstattet av Jonas i Brasil sin tropp. 

Tyskland

Emre Can er tatt ut i Tysklands landslagstropp, som skal møte England i Berlin 26. mars og Italia i München 29. mars. Dermed kan Can møte hele fem andre LIverpool-spillere i møte med England. 

Frankrike 

Mamadou Sakho skal også spille landskamper, han er tatt ut i Frankrikes landslagstropp til møter med Nederland og Russland. 

Kroatia

Også Sakhos midtstopperpartner Dejan Lovren har vist god form i det siste, og han er tatt med i Kroatias tropp til landskampene mot Israel og Ungarn.

LES OGSÅ: Stopperparet har virkelig funnet tonen

Wales

Danny Ward og Joe Allen er begge tatt ut til Wales sitt landslag til møtene med Nord Irland 24. mars i Cardiff, og Ukraina i Kiev 28. mars. 

Australia

Brad Smith er tatt ut i Australias tropp til møtene med Tajikistan og Harry Redknapps Jordan 24. og 29. mars.

Også mange unggutter er tatt ut på landslag, deriblant den utlånte Liverpool-unggutten Sergi Canós (19), som er inkludert i U19-troppen til Spania for EM-kvalikkampene mot Hellas (24. mars), Georgia (26. mars) og England (29. mars). I potten ligger en billett til sommerens U19-EM i Tyskland.

Marko Grujic, som først kommer til Liverpool til sommeren, er med i Serbias tropp.

LES OGSÅ: Få oversikt over TV-kamper her