Ojo ble tungen på vektskålen

En overtidsscoring fra Sheyi Ojo sørget for 2-1 seier for Liverpool U21 mot Middslesbrough i Chester i går kveld.

Ojo tegnet seg for begge Liverpools mål i en kamp hvor Michael Beales mannskap måtte spille store deler av oppgjøret med bare ti mann på banen etter at kaptein Cameron Brannagan måtte ta en tidlig dusj.

Jon Flanagan spilte hele matchen, og gjorde en god kamp på høyrebacken, mens karer som Tiago Ilori, Jose Enrique og Adam Bogdan også fikk kamptrening.

Strafferedning og straffescoring

Middlesbrough hadde sjansen til å ta ledelsen da de fikk et straffespark etter 28 minutters spill, men Bogdan reddet forsøket fra Jordan Jones. Seks minutter senere var imidlertid gjestene i føringen. Brannagan fikk direkte rødt kort for en felling av Jones, og Arnel Jakupovic satte frisparket i mål på strålende vis.

Liverpools ti mann slo imidlertid tilbake i annen omgang, og Sheyi Ojo utlignet åtte minutter inn i omgangen da han skar inn fra venstre og satte ballen bak Joe Fryer.

Det så ut som kampen ville ende med poengdeling, men tre minutter på overtid ble Ojo lagt i bakken inne i feltet. Vingen satte selv straffesparket i mål.

Virtue skadet

Det hører også med til historien at Liverpool-innbytter Matty Virtue måttes bæres av banen med en ankelskade.

– Jeg er henrykt over at guttene klarte å vinne denne kampen, for det var noe vi helt klart fortjente. Jeg synes det røde kortet som Cameron fikk var veldig strengt idømt, men spillerne skal ha honnør for at de hevet seg i annen omgang og viste strålende karakterstyrke, uttaler U21-manager Michael Beale til Liverpoolfc.com.

– Sheyi gjorde et flott mål da han utlignet, og han satte også straffesparket i mål. Vi håper at Mattys skade ikke er så alt for alvorlig, for han har vært strålende for oss denne sesongen.

Liverpools lag: Bogdan, Flanagan, Enrique, Ilori, Maguire, Brannagan, McLaughlin, O’Hanlon (Virtue) (M Gomes), Sinclair (Lennon), Kent, Ojo. Ubenyttede reserver: Firth, Hart.

Liverpool U21 skal ut i ny kamp på søndag. Da er de vertskap for Sunderland i Chester. Avspark er klokken 13.00 norsk tid, og kampen blir vist direkte på LFCTV.