Oppsummering av dagens landskamper

Fem Liverpool-spillere var i aksjon i privatlandskamper i dag. Kun Martin Skrtel spilte 90 minutter.

Brad Smith ble byttet ut etter 82 minutter av Australias privatlandskamp mot Hellas, på stillingen 0-0. Australia vant kampen, som ble spilt på ANZ Stadium i Sydney, 1-0 etter en scoring av Mathew Leckie tre minutter på overtid.

Nigeria U23 tapte i dag 6-2 for Danmark i Suwon-turneringen i Sør-Korea. Taiwo Awoniyi spilte i 75 minutter, hadde en avslutning i tverrliggeren og misbrukte et par gode sjanser. Etter to tap håper nå Nigeria på et bedre resultat i den siste kampen mot Honduras.

Sheyi Ojo spilte første omgang da England U19 tapte 2-0 for Mexico i en privatlandskamp på Centro de Alti Rendimiento i Mexico. Begge scoringene kom i andre omgang, altså etter at Ojo var byttet ut til fordel for Chelseas Tammy Abraham. Tidligere Liverpool-spiller Jordan Rossiter, som nå representerer Rangers, spilte det siste kvarteret av kampen.

Conor Masterson var ikke i kamptroppen til Irland U18, som tapte 4-1 for vertsnasjonen i en internasjonal turnering i Sverige.

Emre Can kom inn for Liverpool-linkede Jonas Hector i pausen av Tysklands privatlandskamp mot Ungarn, på stillingen 1-0 til tyskerne. Tyskland vant kampen 2-0.

Martin Skrtel spilte hele kveldens privatlandskamp mellom Slovakia og Nord-Irland. Kampen endte uten scoringer. Skrtel var nær nettkjenning da han headet over fra kloss hold en halvtime ut i matchen.