Optimistisk før returen

Thomas Tuchel tror fortsatt laget skal få gjort jobben mot Liverpool, og tatt seg til semifinale.

– Vi ønsket å vinne så klart, men du kan ønske deg mye. Du må jobbe for det, sa Borussia Dortmund-manager Thomas Tuchel til BT Sport etter kveldens kamp.

 

– Vi jobbet hardt, og det var en jevn kamp. Vi var ikke på sitt beste, og når du ikke er på ditt beste kl 21.00 i en kvartfinale, så fortjener du ikke å vinne kampen. 1-1 var et rettferdig resultat, oppsummerte han.

 

Ikke overrasket over Liverpool

 

– Dette var akkurat det vi forventet av dem, men vi forventet at vi selv var bedre og friere i pasningsspillet. Mer presise, og med bedre rytme. Vi måtte kjempe for å komme inn igjen i kampen. Vi hadde en stor sjanse i starten vi ikke klarte å sette, og det ble tøffere og tøffere. Vi må bare leve med det.

 

Han tror at laget hans kan få jobben gjort på Anfield.

 

– Vi gleder oss til returkampen. Vi kan også score bortemål, og mer enn ett. Vi er ikke redde, og ikke altfor skuffet. Vi må analysere kampen, for vi spilte ikke vår beste kamp. Vi har reist mange steder og scoret, og vunnet, og nå er vi halvveis i oppgjøret Spillerne har troen, og har spilt mange jevne tøffe kamper.

 

Derby i helgen

 

– I mellomtiden har vi et derby mot Schalke 04, så vi har mer enn nok å gjøre, avsluttet han.

 

Mens Liverpool spiller mot Stoke på søndag, skal Dortmund spille mot sin erkerival Schalke 04 i helgen. Det er med andre ord ingen fare for at gultrøyene vil spare spillere inn mot returoppgjøret.