Origi har fått grønt lys

Det ventes at Divock Origi får en plass på innbytterbenken i onsdagens Europaliga-finale.

Den belgiske landslagsspissen er friskmeldt foran møtet med Sevilla på St. Jakob-Park, melder Liverpool Echo, og ligger an til å få en plass i kamptroppen.

Origi, som har være ute med en ankelskade i fire uker, var blant de 22 spillerne Jürgen Klopp tok med seg på flyet sørover, etter at han kom seg gjennom mandagens treningsøkt på Melwood uten problemer.

Det samme gjelder Jordan Henderson, som fikk sitt comeback mot West Bromwich i ligaavslutningen. 25-åringen varmer trolig benken i Sveits, mens James Milner bærer kapteinsbindet fra start.

Spår samme lag som mot Villarreal

Danny Ward var også tvilsom til finalen etter en mindre kneskade i begynnelsen av måneden, men er tilbake og får sitte på benken mot Sevilla. Juniorkeeper Shamal George er også med til finalebyen.

Les også: – Alt eller ingenting i Basel

Echo tror de rødes manager stiller med de samme elleve som spilte 1–1 mot Chelsea i sesongens siste hjemmekamp. Det samme laget knuste Villarreal med tre mål foran The Kop uka i forveien.

Dette er Liverpools forventede finalelag: Mignolet; Clyne, Touré, Lovren, Moreno; Can, Milner; Lallana, Firmino, Coutinho; Sturridge.