Peiler seg inn på Shakhtar-spiss

En delegasjon fra Liverpool FC skal ha reist til Florida i håp om å sikre seg Shakhtar-spissen Alex Teixeira.

Dette melder både Simon Jones i Daily Mail , Tony Barrett i The Times, James Pearce i Liverpool Echo og Paul Joyce i Daily Express, som normalt er velinformerte journalister.

Daglig leder Ian Ayre skal være en del av delegasjonen som Liverpool har sendt til Orlando for å starte samtaler med Shakhtar Dontesk og 26-åringens representanter.

Shakhtar, som for tiden deltar i Florida Cup, skal verdsette den brasilianske spissen til 29 millioner pund, og Teixeira ble utelatt fra den ukrainske klubbens tropp til treningskampen mot Corinthians i går kveld.



Teixeira har gjort imponerende 22 mål på 15 ligakamper denne sesongen, i tillegg til tre mål på seks kamper i Champions League. Han spilte for Shakhtar mot Fluminense i helgen, men var altså utelatt mot Corinthians. Shakhtar tapte 3-2 mot Corinthians, og trener Mircea Lucescu hevdet at Teixeira ikke var involvert etter han han fikk en skade på tirsdag.

Daily Mail hevder at Liverpool er villige til å betale 23 millioner pund for 26-åringen, mens Express påstår at Anfield-klubben vil strekke seg til 25 millioner pund. James Pearce i Liverpool Echo legger seg mellom disse to summene, og hevder at budet er på 24,5 millioner pund.

Tony Barrett hevder på sin side at Liverpools bud er på 32 millioner euro, men melder at Shakhtar krever nærmere 50 millioner euro.

Chelsea har også vært linket til Teixeira. Brasilianeren kom til Shakhtar fra Vasco da Gama for 4,2 millioner pund i 2010. Han har kontrakt med den ukrainske klubben ut 2017/18-sesongen.