Samme lag for tredje kamp på rad?

Ekspertene tror det blir maks en endring på laget som spilte 0-0 mot Augsburg sist torsdag.

Forrige torsdag var første gang på Jürgen Klopps 32 kamper som Liverpool-manager at han fikk startet med samme lag i to kamper på rad, da startelleveren mot Aston Villa fikk en ny sjanse.

Det kan fort være at de samme elleve går ut på Anfield kl 19 i kveld. Ekspertene spår høyst en endring på laget.

LES OGSÅ: Lovren syk, Lallana skadet

Caulker inn?

«Jeg ser ikke så mange problemer med uttaket for returoppgjøret mot Augsburg. Jeg ville sendt utpå det samme mannskapet som startet den første kampen. Klopp har allerede sagt at han ikke vil spare noen til søndagens ligacupfinale. Det som kan være mulig er at Caulker starter istedenfor Toure», skriver James Pearce i Liverpool Echo. 

«Spørsmålet er om mannen fra elfenbenskysten klarer to kamper på tre dager. Men på den andre siden tror jeg Klopp er nølende til å gjøre bytter i forsvaret etter to kamper uten baklengs», skriver han.

Tony Barrett i The Times tror også at Caulker muligens tar plassen til Toure, men at laget ellers er uforandret.

Dermed vil laget antakeligvis se slik ut: Mignolet, Clyne, Toure eller Caulker, Sakho, Moreno, Can, Henderson, Milner, Coutinho, Firmino, Sturridge. 

LES OGSÅ: Jakter på historisk seier 

Kjærkomment pusterom

Kopite-redaktør Torbjørn Flatin, skriver dette om laguttaket til de to kampene i denne ukens «tre kjappe» her på Liverpool.no.

«I utgangspunktet ville jeg gått for et absolutt toppet lag i begge kampene, som begge er meget viktige. Spillerne har også fått et kjærkomment pusterom etter en hel uke uten kamp. Fortsatt skader og sykdom gjør heller ikke rotasjonsmulighetene særlig store, spesielt i forsvaret med Lovren og Skrtel ute, og Allan og Lallana lenger fremme.

Det eneste måtte være Lucas, som jeg tviler spiller mot Augsburg hvor Liverpool ventes å offensivt utnytte hjemmebanen men som kanskje vurderes som et alternativ på Wembley.

Da har jeg regnet Can, Henderson og Milner som de tre på midten. Lengst fremme er Firmino, Coutinho og Sturridge det jeg er ganske overbevist at Klopp vurderer som sin beste oppstilling, men en undrer seg om Daniel er i stand til to ganger 90 minutter på fire dager, og kanskje mer enn det. Det ideelle hadde vært å lede 2-0 mot Augsburg etter en time og tatt et par nøkkelspillere av banen da, men Liverpool har årelang tradisjon med aldri å gjøre det lett for seg i avgjørende cupkamper», skriver Flatin. 

Kampen sendes på MAX klokka 19.

LES MER: Tre kjappe om finaleuka