Sky: Watford signerer Sinclair i sommer

Jerome Sinclair blir trolig klar for Watford når kontrakten med rødtrøyene løper ut 1. juli.

Den unge Liverpool-spissen har bare startet én A-lagskamp, og velger mest sannsynlig å dra til Premier League-kollega når overgangsvinduet formelt åpner i sommer, melder Sky Sports. Spekulasjoner om en overgang til kanaritrøyene har prydet Ryktebørsen i flere måneder.

Liverpool har rett på kompensasjon selv om avtalen med 19-åringen straks er over fordi Sinclair, som kom til klubben fra West Bromwich i 2011, har statusen som «home-grown».

Les også: Vil la Sinclair-saken gå til tribunal

Sinclair har totalt fem opptredener for Liverpools førstelag, og scoret sitt debutmål mot Exeter borte i FA-cupen i januar.

Interesse for Canós

Ifølge Sky Sports skal det også være interesse fra andre klubber for Sergi Canós, som debuterte for de rødes A-lag i sesongavslutningen søndag ettermiddag. Spanjolen har tilbrakt denne sesongen på lån i Brentford i Championship.

Ifølge Independent skal Liverpool ha tilbudt 19-åringen, med ett år igjen av avtalen på Merseyside, en ny kontrakt med 3000 pund i uka, men partene skal foreløpig ikke ha kommet til enighet. Canós kan ifølge avisen få opp mot tre ganger mer i lønn hvis han forlater klubber, men Liverpool ønsker å holde lønnsnivået for unge spillere nede.

Les også: To unggutter ferdig i klubben

Brentford er blant klubbene som ønsker en permanent overgang for den tidligere Barcelona-spilleren. Reading og Fulham skal også ha forhørt seg om Canós, og de spanske klubbene Eibar og Sporting Gijon er interesserte, skriver Independent.